Orbán meg a hívei még mindig azért lázadnak a nyugat ellen, mert ők húzták meg a határokat?
Orbán szerintem lef*ssa.
De ez egy nagy jó ellenségkép.
A gonosz nyugat, feldarabolta az országot. Oda adta az ősellenség románoknak erdélyt.
A többit szétosztotta mindenféle szlávok meg szerbek között.
Az egész harcipatkány szerep valójában erről szól.
De ez csak illúzió.
A nagymagyarország térképes, trianonos pór népnek nagyon tetszik ez a harcolás.
Meg azt hiszik hogy ha magyarország fociban legyőz egy országot, akkor megkapja a területeit, meg a teljes vagyonát.
Nem, semmi se történik. Valami ősi ösztönt próbálnak kiélni. Kb mint az ősember, amikor örült neki hogy megölt egy másikat.
Primitív.
Igen én is így értem utolsó.
Láttam is egy orbánista weblapon hogy " Legyőztük új zélandot!!!
Hsz-ekben már temették az egész országot, alsóbbrendű kis semmitérő ország, egy 0 semmi, hát a magyarok elverték fociban.
De valójában semmi se történt.
Az egész orbánizmus egy szánalmas ostobaság.
"Az ilyen ütődött kérdések láttán mostanában valóban elhondolkodok azon hogy a fideszre szavazzak"
Pedig az ellenzékiek nagyon tanultak állítólag, csak nem tudom eldönteni ez a díszpéldány-e az, vagy a legalja primitív.
A nyugat ellenesség valójában a régi sérelmek miatt van.
Mert a valódi hatalmak feldarabolták az országot. A magyaroknak semmi beleszólásuk nem volt.
Azóta is vinnyognak a trianon miatt, meg nagymagyarországról álmodoznak.
Orbán ezt használja fel. Lipsik soros, brüsszel stb mind a nyugati hatalmak akik uralkodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!