Vannak az LMBTQ-mozgalomban mérsékelt emberek is, vagy mindenki olyan radikális, mint a vezetők?
>tüntetések vezetői, szónokai, szervezői, tüntetők, lmbt-s szervezetek tagjai. Sajnos épp erről írtam...
Nosza, ilyen közfigyelemre méltó embereket csak nem olyan nehéz nevesíteni, nem? Neked miért nem sikerült?
5# pont arra akart rámutatni, hogy jó lenne ha konkrét példát hoznál, melyik vezető, milyen radikálisat mondhatott?
Amit pedig a kérdés kísérő szövegében írtál:
Gondolom, ha nem lett volna a törvénynek LMBTQ-ellenes passzusai, nem lett volna szivárványos "orrod alá dörgölés sem" az EB-n. Tudod úgy működik a dolog, hogy ha kib@sznak egy kisebbséggel, akkor segítségért kiállt még kap levegőt.
Ha holnap hozok egy törvényt, hogy nem szarhatok az arcodba, majd holnapután visszavonom, nem jelenti automatikusan, hogy holnaputántól kötelező/etikus/morális lenne mindenkinek a másikat arcba szarnia. Esetleg érted mire akarok kilyukadni?
Ha az emberi jogokat sérti egy törvény az EU csinál valamit ellene, ez nem "tolerancia-erőszak".
Hogy, hogy keveredik ide az evolúció, nem értem. Ember vagyok, szabdon akarok élni, ugyan olyan lehetőségekkel, mint bárki más.
Végezetül, tudom, hogy Te is homofób vagy, aki mindenféle kitalációval megmagyarázza magának, miért indokolt annak lennie. Én meg naívan elhiszem, hogy érdemi vitát akarsz folytatni, és ezredjére leírom amit gondolok, tök feleslegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!