Mennyire jellemző Hollandiában az,hogy vannak alvilági dolgok ? Titeket nem lepett meg,hogy megöltek még ott is (gondolom alvilági emberek) egy olyan valakit aki a rossz dolgokat leplezte le ?
Én azon lepődtem meg, hogy a benzinkutakon drog-süteményket árulnak legálisan.
"Fideszes weboldalak szerint Hollandia egy drogállam ! DE AKKOR MI MAGYARORSZÁG hozzá képest ? Itt is jellemző ám ez keményen." Ennyire nem azért, drogos sütemény nem legális, ahogy a marihuána termesztés sem................
Hollandiában sem legális a "drogos sütemény", te maximum benézted a CBD-olajos termékeket és azt hitted, hogy echte fű van bennük. A CBD-olaj Magyarországon is legális, bármelyik természetgyógyászattal foglalkozó boltban kapható.
Egyedül a Coffee Shopokban lehet kannabisz-termékeket venni, és az inkább egy jogi szürkezóna. Papíron illegális, de a valóságban a rendfenntartó szervezetek tolerálják ezek létezését, ha bizonyos szigorú szabályokat betartanak.
Amúgy a drogmaffia ellen egyetlen egy működőképes megoldás létezik: a droglegalizáció. Semmilyen más megoldás nem létezik. Az USA rendőrei nagyságrendekkel több erőforrással küzdenek a drogok ellen, több évtizedes letöltendő büntetéseket lehet kapni kábszerkereskedelemért, aztán az elmúlt 60 év alatt csak romlott a helyzet. Azokban az államokban, ahol legalizálták a marihuánát, a feketekereskedelem szinte egyik napról a másikra teljesen kiszorult a piacról, a különböző bűnbandák egyszerűen tönkrementek.
"Utána mit csináltak ? feloszlottak és Loptak ? Elmentek beilleszkedni a társadalomba ? Valóban kíváncsi vagyok erre nem kamu kérdés."
Egy részük áttért másféle kábszerek terjesztésére, mások meg beilleszkedtek a társadalomba ahogy tudtak. Tudod drogdílernek nem azért megy az ember, mert annyira szeret bűnözni, hanem mert bitang jól fizet.
Látom sok a szakértő:D
Az USA-ban meg se akarják oldani, mert elég jól le van fizetve mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!