Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért van az, hogy Orbánt...

Miért van az, hogy Orbánt támadja az Eu amiatt, hogy nincs ellenzéki média, de Németországban nem is jöhet le ellenzéki hír?

Figyelt kérdés
Számomra olyan érdekes, hogy mindenki sározza Orbánt, és a Fideszt hogy így szar, úgy szar, de mégis 1-2 ország akár Eus akár nem Eus kezdi belátni, hogy 1-2 dologban teljesen igaza volt. Gondolok itt például a pedofil törvényre, ami szintén csak a 18 év alattiakra vonatkozik, szóval a felnőttkorúakat egyáltalán nem sérti, és emiatt is mindenki úgy neki feszült MO-nak. Vagy a migrációs törvény egy Eus tagállam se akart népszavazást indítani ezzel kapcsolatban, mert tudták hogy úgysem akart volna senki migránsokat a hazájába, de Magyarország indított, és 98% nemre szavazott 2% igenre. Ezeket mindenki elfelejti mikor habzó szájjal szidja Orbánt? Vagy nem értem. Az ellenzék mit mutatott fel azonkívűl, hogy mindennek az ellenkezőjét akarja csinálni mint a kormány, legyen az rossz, vagy épp jó az nekik tökmindegy. No meg az Eus nagy liberális rendszerről is miért a kisebbségnek kéne döntenie a dolgokról nem épp a többség lenne a mérvadó a témákban? Engem tényleg érdekelne azoknak a véleménye, akik akár ok nélkül is támadják a rendszert ,de indokokat sose hoznak fel, csak hogy a lopás, és hogy ez meg az. A tényekkel mit tud kezdeni egy ellenzéki gondolkodású ember? Tényleg baj az, ha egy politikus aki nem mondom, hogy tökéletes, mert persze minden kormány lop, és csinál nem jó dolgokat, de meg akarja védeni a hazánkat a liberális szennytől ,és a migránsoktól. Ez akkor baj lenne? Tudom hogy lerágott csont, de már nagyon unom, és érdekel, hogy más hogy vélekedik erről? Tud-e bármi érdemi érvet felhozni? Nem vagyok Fideszbérenc nem vagyok elvakult, ezek most tények voltak, és azokból is csak 1-2. Ezeket a hozzászólásokat mellőzzük is inkább, mert engem érvek, és a tények érdekelnének a másik oldalról, akár ezekre reflexálva.

2021. júl. 2. 16:42
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
#28 Amit az ember a múltban tett, és azóta változott az egészen más. Én pár éve csak rockot hallgattam, de mostmár nem, mert rájöttem, hogy más zenét jobban szeretek. Akkor ha egyszer képviseltem valamit örökre rockernek kell lennem? Ne viccelj már, szar kifogás és nem cáfoltál rá semmire, amit mondtam.
2021. júl. 2. 22:09
 22/30 anonim ***** válasza:
77%

Mi vagy te, kérdezőbiztos? És azt olvastad valahol, hogy ha te kérdezel, akkor nekem arra válaszolnom kell?

Bármit mondanék nem hinnél nekem, vagy vitatkozni kezdenél. Szóval nyugodj bele, hogy nem tartozom neked válasszal.

2021. júl. 2. 22:16
 23/30 A kérdező kommentje:
#31 Ajaj úgy látom, valaki megsértődött. Semmi gond, persze hogy nem tudsz válaszra méltatni, mert nincsen rá semmi érved :D ezzel nincs semmi gond, csak mondd ezt. Nem tartozol nekem, hisz ha nincs is válaszod, mivel tartoznál ugyan nekem?
2021. júl. 2. 22:20
 24/30 anonim ***** válasza:
65%
Telex ,444, hvg a 3 ellenzéki újság. Plusz van egy atv meg rtl, az előbbit senki nem nézi, az utóbbi meg szenny, szóval a fiatalság szerintem szintén nem követi. A fidesznek ott van az origó, az összes megyei hírportál, 888, ripost, vadhajtások, mandiner (pedig milyen jó volt az régen, mielőtt megvették), index, és az összes tv csatorna. Esélye nincs a vidéki embereknek hozzájutni a valós információkhoz, mert mindent megvettek és minden el van hallgattatva.
2021. júl. 3. 15:01
 25/30 A kérdező kommentje:
#31 Te kinek tapsikolsz?
2021. júl. 3. 22:57
 26/30 anonim ***** válasza:
37%

Dobrevnek tapsikolnak.

Minden kommunista mocskos, legyen az bárki kutyája de a Gyurcsány-Dobrev-Apró család Magyarország legmocskosabb, legundorítóbb kommunista családja. Ők a legalja.

A Gyurcsány-Dobrev-Apró család hatalmas vagyona magyar hazafiak tömeges legyilkolásából ered.

A Kossuth Téri Mészárlást (1956. október 25.) Apró Antal, Dobrev Klára nagyapja vezényelte.

Rengeteg magyar embert, köztük nőket és gyerekeket gyilkoltak.

Ezek olyan borzalmak amiket csak olyanok követhettek el akik nagyon gyűlölik a magyarokat.

Az ellenzéki összemosás a tömeggyilkos szörnyeteg, Apró Antal unokáját, Dobrev Klárát akarja a magyar emberek hátára erőszakolni.

2021. júl. 4. 16:38
 27/30 anonim ***** válasza:
61%

13: Pokorni nagyapja nyilas gyilkos volt, mégis polgármester most:

[link]

Az utódok nem felelősek az elődeik tetteiért.

2021. júl. 4. 16:50
 28/30 anonim ***** válasza:
33%
Dobrev gyűlöli a magyarokat.
2021. júl. 4. 18:32
 29/30 anonim ***** válasza:
23%

36. A Dobrev féléknek nincs helyük a magyar közéletben.

Dobrev a lemészárolt magyar hazafiakból harácsolta össze hatalmas vagyonát.

Az Apró villát vissza kéne adni az eredeti tulajdonosok örököseinek vagy lerombolni. Szégyen és gyalázat.

2021. júl. 4. 19:15
 30/30 anonim ***** válasza:
24%
Az apró villa zsidó holokauszt áldozatoké volt, nem magyaroké :D. De azért te zsidóztál most egy jót ettől függetlenül, hogy "dobrev félék"
2021. júl. 4. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!