Miért van az, hogy Orbánt támadja az Eu amiatt, hogy nincs ellenzéki média, de Németországban nem is jöhet le ellenzéki hír?
Figyelt kérdés
Számomra olyan érdekes, hogy mindenki sározza Orbánt, és a Fideszt hogy így szar, úgy szar, de mégis 1-2 ország akár Eus akár nem Eus kezdi belátni, hogy 1-2 dologban teljesen igaza volt. Gondolok itt például a pedofil törvényre, ami szintén csak a 18 év alattiakra vonatkozik, szóval a felnőttkorúakat egyáltalán nem sérti, és emiatt is mindenki úgy neki feszült MO-nak. Vagy a migrációs törvény egy Eus tagállam se akart népszavazást indítani ezzel kapcsolatban, mert tudták hogy úgysem akart volna senki migránsokat a hazájába, de Magyarország indított, és 98% nemre szavazott 2% igenre. Ezeket mindenki elfelejti mikor habzó szájjal szidja Orbánt? Vagy nem értem. Az ellenzék mit mutatott fel azonkívűl, hogy mindennek az ellenkezőjét akarja csinálni mint a kormány, legyen az rossz, vagy épp jó az nekik tökmindegy. No meg az Eus nagy liberális rendszerről is miért a kisebbségnek kéne döntenie a dolgokról nem épp a többség lenne a mérvadó a témákban? Engem tényleg érdekelne azoknak a véleménye, akik akár ok nélkül is támadják a rendszert ,de indokokat sose hoznak fel, csak hogy a lopás, és hogy ez meg az. A tényekkel mit tud kezdeni egy ellenzéki gondolkodású ember? Tényleg baj az, ha egy politikus aki nem mondom, hogy tökéletes, mert persze minden kormány lop, és csinál nem jó dolgokat, de meg akarja védeni a hazánkat a liberális szennytől ,és a migránsoktól. Ez akkor baj lenne? Tudom hogy lerágott csont, de már nagyon unom, és érdekel, hogy más hogy vélekedik erről? Tud-e bármi érdemi érvet felhozni? Nem vagyok Fideszbérenc nem vagyok elvakult, ezek most tények voltak, és azokból is csak 1-2. Ezeket a hozzászólásokat mellőzzük is inkább, mert engem érvek, és a tények érdekelnének a másik oldalról, akár ezekre reflexálva.2021. júl. 2. 16:42
2/30 A kérdező kommentje:
#2 Azt állítják hogy Mo-n nem létezik ellenzéki média mind el van hallgattatva.
2021. júl. 2. 16:43
3/30 anonim válasza:
Ki mondta, hogy nincs ellenzéki média? És honnan veszed azt, hogy " Németországban nem is jöhet le ellenzéki hír"?
4/30 anonim válasza:
2: linkeld ide azt a cikket, ami ezt állítja. Lássuk.
5/30 anonim válasza:
" de meg akarja védeni a hazánkat a liberális szennytől"
Van, aki az illiberális szennytől akarja megvédeni, hogy ne váljunk olyanná, mint Putyin Oroszországa.
6/30 A kérdező kommentje:
Konkrétan az Eus poltikusok, és nagyfejesek mondták ezt ha kell tudok videót is linkelni egy 1.5 órás doku konkrétan pár hónapos. Ez nem honnan veszem, ez egy tény ha utánanézel. Németben csak úgy jöhetnek le ellenzéki hírek, ha a kormánypárt jóváhagyja. De más Eus országokban is előfordult már nem 1-szer az ellenzéki sajtóval ennél durvább dolog is.
2021. júl. 2. 16:46
7/30 A kérdező kommentje:
Tessék akinek van ideje magyar felirattal mindent végig lehet nézni. Eus poltikusok beszélnek benne: https://www.youtube.com/watch?v=0qmdfkGM88U&list=LL&index=12..
2021. júl. 2. 16:47
8/30 A kérdező kommentje:
#5-ös Oroszországot ne is hasonlítsd Mo-val. Az Oroszok a pénzük nagyrészét a hadászatba ölik, ezért nyomorog egy csomó ember ott. Hozzáteszem inkább az orosz elvek, mint a nyugat eus elvek. Ottis 60-70 éves demens vén szamarak hozzák meg a szivárványos törvényeiket. Inkább Putyin előtt állok meg mint Merkel előtt.
2021. júl. 2. 16:49
9/30 anonim válasza:
6: "politikusok állítják", ez nem bizonyíték. Nálunk is sok mindent mondanak a politikusok, ami nem igaz. Ebben hol a bizonyíték arra, hogy "ellenzéki hírek" (tudod, mik az ellenzéki pártok a németeknél?) nem jöhetnek le?
10/30 A kérdező kommentje:
#9 Mivel minden ellenzéki a nagy Európai Parlamentet isteníti igy szerintük cska nem hazudik egy 1.5 órás dokuban ahol csak eus poltikusok meg házvezetők meg mit tudom én kik beszélnek ha megnézed. Igen a németeknél azért szabályozva van a média alig alig jön le ellenzéki dolog, de ha utánaolvasol találsz rá nem 1-2 oldalt, meg cikket.
2021. júl. 2. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!