Jó lenne, ha eltörölnék a nemzeti kvótákat az Európai Parlamentben?
Nem lenne megszabva, hogy melyik országból hány képviselőnek kell helyet foglalni az EP-ben (pl. Németország 96, Magyarország 21, Észtország 7...
Egységes rendszer lenne, minden országból mindenkire lehetne szavazni és például közös pártlisták lennének.
Kérdező
Érted te azt hogy mit jelent egy 450 milliós birodalomban 10 milliós népnek lenni? Hogy mekkora esélye lenne annak hogy egy magyar képviselő egyáltalán bekerüljön a döntéshozatalba ha versenyeznie kell a 46 milliós spanyol, 83 milliós német vagy 66 milliós francia népességgel?
Miért akarsz egy hatalmas birodalom felejthető porszeme lenni mikor most van egy saját országod?
Tegnap egy ... azt mondta én írogatok ki, és én vagyok a hülye hogy EEÁ kérdéseket teszek fel. xD, Nem egyedül vagyok. 2. Én is csak mások után írtam ki a kérdésem.
Nem lesz EEÁ egy darabig, ha a józan ész tud nyerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!