Az Amerikaiak miért járnak élen az atom alkalmazásában, a Németek meg atomellenesek ?
Mert Németországban van egy erőszakos és hangos kisebbség a Greenpeace sötétzöld agyhalottak, akik szerint az atom rossz.
Az Amerikaiak meg azért, mert mindenük megvan hozzá és akkor miért ne.
Biztos, hogy ők állnak az élen?
A németeknél a populisták meglovagolták a fukushimai események keltette pánikot és ez lett belőle. Szerintem is butaság, de ők tudják.
"mert csak, és emiatt visszahozatták"
1. aki nem ért veled egyet, az agyhalott?
2. nem mert "csak"
3. "Németországban 248,2 milliárd kilowattóra (kWh) áramot termeltek és juttattak a hálózatba az év első felében. Ebből 128,4 milliárd kWh, vagyis 51,8 százalék megújuló energiából származik. Egy évvel ezelőtt a megújuló energiaforrások aránya még "csak" 43,3 százalék volt"
"az új cél, hogy az ország az 1990-es szinthez képest 2030-ra 55 helyett 65 százalékkal, 2040-ig 88 százalékkal csökkentse a szén-dioxid kibocsátását. 2045-re szeretnék elérni a nettó nulla kibocsátást, amit korábban 2050-re akartak elérni, utóbbi a közös uniós cél is. Most 40 százaléknál járnak."
Tehát annak ellenére, hogy bezárják az atomerőműveket (mert a nép nagy része így akarta), egyre zöldebbek lesznek, egyre nő a megujúlók aránya és csökken a CO2 kibocsátás és 5 évvel korábban tervezik elérni a 0 kibocsátást.
De persze tudom: hülyék, agyhalottak, stb. mert nem értesz egyet velük.
#5:
Neked mire fel ez az Atomerőmű - ellenesség ?
6os. Szerintem az hogy ha átmeneti megoldás, de tartós biztos nem lehet az atomenergia. Igaz biztonságosak de a keletkezett hulladék rendkivül veszélyes. Illetve nagyon költséges, amiből akár zöldé is tehető az ország (a megépitése árán).
És maradjon abba a pöcsméreget a zöldek és nem zöldek között. Közös ellenség a lilák!
6. hülyeség-ellenesség nem egyenlő atomerőmű-ellenesség. Egyszerűen hülyeséget írtál én meg megcáfoltam, erre jössz azzal, hogy miért vagyok atomerőmű-ellenes.
Ezzel az erővel én írhattam volna, hogy Neked mire fel ez az Atomerőmű-imádat.
#8:
Atomnál tisztább, környezetkímélőbb energiaforrás nem létezik, a Franciák és Amerikaiak érdekesmód tudják kezelni a kiégett fűtőelemeket, a Németek meg radikális, Die Linke / Greenpeace és hasonló irracionális, zavaros érzelmi alapú szólamokkal hadakoznak ellene.
"Atomnál tisztább, környezetkímélőbb energiaforrás nem létezik" Nem tudom, hogy ezen nevessek, sírjak, vagy csak csodálkozzak.
Inkább csak hagylak kipihenni magadat, hátha egy alvás jót tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!