Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Egyetértesz-e Orbán Viktor...

Egyetértesz-e Orbán Viktor EU-ra vonatkozó reformterveivel? (Részletek lent.)

Figyelt kérdés
[link]

2021. jún. 26. 14:21
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
68%

"Szerintem történelem témakörben nem akarsz velem vitatkozni ezzel a tudással... :D"

"Én most az "Európai Egyesült Államok" féle integrációról beszélek. Aminek része am a diverzitás és a türténeti háttér tiszteletben tartása."

Szerintem a 13 éves húgom leverne a "történelem tudásodban".

Az Amerikai Egyesült Államok úgy jött létre, hogy az őslakosokat gyakorlatilag kiírtották, új emberek jöttek a helyükre.

Európában mi vagyunk az őslakosok. Persze, akarnak jönni a helyünkre, de ha szerinted ebből nekünk, európaiaknak BÁRMI hasznunk van, hogy a történelem magát ismételve (tudod ez a csúnya szokása) minket dob a gajdeszba, akkor igen csak megkérdőjelezem a képességeidet.

2021. jún. 26. 15:23
 12/25 October15 ***** válasza:
10%
Fuh ez a Tab S 6 billentyűzet qrva szr gyerekek... 64k... megérte, semmit nem lehet eltalálni rajta ha 10 ujjas vak gépíráshoz szoktál...
2021. jún. 26. 15:23
 13/25 anonim ***** válasza:
19%

Semmivel nem értek egyet ami azorbán beteg agyában megszületik. orbán mindig egy sz@rkavaró, az önös érdekei miatt ebereket egymásra uszító lázító volt.

kihasználja az emberek tudatlanságát-hiszékenységét és sütögeti a saját pecsenyéjét, luxusban él miközben elhiteti az agyhalottakkal hogy nincs vagyona bérből és fizetésből él és elhinti azt a sunyi dumát hogy munka alapú társadalom miközben ő egy napot sem dolgozott életében. Ez az ember egy szélhámos, egytől egyig mind hülye aki ráhalgat.

2021. jún. 26. 15:25
 14/25 anonim ***** válasza:
62%

"Semmivel nem értek egyet ami azorbán beteg agyában megszületik."

Értem. Tehát lehet hogy egyébként most a te érdekedet is szolgálná, de nem, mert o1g.

2021. jún. 26. 15:27
 15/25 October15 ***** válasza:
17%

11. Tedd le a drogot, rosszat tesz. :D

Az EU távlati célja a minél teljesebb politikai, gazdasági és szociális integráció a tagországok között. Ha ezt nem sikerül jól dekódolni azon még én sem segíthetek. Ennél egyszerűbben nem lehet megfogalmazni.

Miért talán a hugod aki nyilván értelmesebb mint te töri szakot végzett vagy mi?:D :D

2021. jún. 26. 15:28
 16/25 anonim ***** válasza:
54%

"Miért talán a hugod aki nyilván értelmesebb mint te töri szakot végzett vagy mi?:D :D"

Túlzásnak éreztem a 11est, de ezután a szövegértelmezési képesség után megértem a válaszát.

2021. jún. 26. 15:30
 17/25 anonim ***** válasza:
61%

Igen.

Ne legyen Európai Egyesült Államok. Senkinek nem lenne jó. Ha ezt Orbán mondja akkor Orbán mondja, mondhatná felőlem bárki.

2021. jún. 26. 15:35
 18/25 anonim ***** válasza:
Azok ugyanolyan játékszerek, mint a kisvonat.
2021. jún. 26. 15:49
 19/25 anonim ***** válasza:
56%

Isten óvja az uniót ha orbán a tolvaj haverjaival rászabadul.

Nagyon remélem hogy észnél vannak és tudják hogy még az is hazugság amit kérdez.

2021. jún. 26. 15:54
 20/25 anonim ***** válasza:
39%
Kizárólag az Eu kivágásával értek egyet. Ezért nem szavaznék soha az Eu talpnyaló fideszre.
2021. jún. 26. 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!