Egyetértesz-e Orbán Viktor EU-ra vonatkozó reformterveivel? (Részletek lent.)
"Szerintem történelem témakörben nem akarsz velem vitatkozni ezzel a tudással... :D"
"Én most az "Európai Egyesült Államok" féle integrációról beszélek. Aminek része am a diverzitás és a türténeti háttér tiszteletben tartása."
Szerintem a 13 éves húgom leverne a "történelem tudásodban".
Az Amerikai Egyesült Államok úgy jött létre, hogy az őslakosokat gyakorlatilag kiírtották, új emberek jöttek a helyükre.
Európában mi vagyunk az őslakosok. Persze, akarnak jönni a helyünkre, de ha szerinted ebből nekünk, európaiaknak BÁRMI hasznunk van, hogy a történelem magát ismételve (tudod ez a csúnya szokása) minket dob a gajdeszba, akkor igen csak megkérdőjelezem a képességeidet.
Semmivel nem értek egyet ami azorbán beteg agyában megszületik. orbán mindig egy sz@rkavaró, az önös érdekei miatt ebereket egymásra uszító lázító volt.
kihasználja az emberek tudatlanságát-hiszékenységét és sütögeti a saját pecsenyéjét, luxusban él miközben elhiteti az agyhalottakkal hogy nincs vagyona bérből és fizetésből él és elhinti azt a sunyi dumát hogy munka alapú társadalom miközben ő egy napot sem dolgozott életében. Ez az ember egy szélhámos, egytől egyig mind hülye aki ráhalgat.
"Semmivel nem értek egyet ami azorbán beteg agyában megszületik."
Értem. Tehát lehet hogy egyébként most a te érdekedet is szolgálná, de nem, mert o1g.
11. Tedd le a drogot, rosszat tesz. :D
Az EU távlati célja a minél teljesebb politikai, gazdasági és szociális integráció a tagországok között. Ha ezt nem sikerül jól dekódolni azon még én sem segíthetek. Ennél egyszerűbben nem lehet megfogalmazni.
Miért talán a hugod aki nyilván értelmesebb mint te töri szakot végzett vagy mi?:D :D
"Miért talán a hugod aki nyilván értelmesebb mint te töri szakot végzett vagy mi?:D :D"
Túlzásnak éreztem a 11est, de ezután a szövegértelmezési képesség után megértem a válaszát.
Igen.
Ne legyen Európai Egyesült Államok. Senkinek nem lenne jó. Ha ezt Orbán mondja akkor Orbán mondja, mondhatná felőlem bárki.
Isten óvja az uniót ha orbán a tolvaj haverjaival rászabadul.
Nagyon remélem hogy észnél vannak és tudják hogy még az is hazugság amit kérdez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!