Ellenzékiek! Mit gondoltok arról, hogy a német-magyar meccsen a németek kifügyülték a magyar himnuszt, illetve berohant egy szivárványos zászlóval egy német férfi?
#9, #10
Dettó, én is utálom a Fideszt, de a hazámat szeretem, és nem tetszik, hogy egyesek hülyeségei miatt az egész nemzetünket megbélyegzik. Gondolhatunk itt OV mindenkivel szembe menő politikájával, aminek hála az összes nyugati azt hiszi, hogy minden magyar olyan, mint Orbán. Egyszer olyan szinten fog bennünket utálni az összes európai, mint a németeket a negyvenes években.
Igen, az, viszont poharakkal meg üvegekkel való dobálás is tilos, némi retorzió azzal is járhatna, mert ha a franciák ebből nem tanulnak, lehet később már mást fognak behajigálni. Durva hasonlat lesz, de lopásért is börtön járhat, nem csak az emberölésért. Mind a kettő más fok...
Látványos, viszont zavaró is volt, amikor az egész stadion füstös lett, és nem láttad rendesen, hogy mi folyik a pályán.
Persze, teljesen jogos, csak megint visszakanyarodnék ahhoz, hogy mennyire felderíthető és büntethető a dolog. Akinek a kezében látsz egy petárdát, elkapod, megbünteted. Akinek a kezében látsz egy poharat?
Egyetértek mindennel, ami büntetni kívánja a bűnt és felbújtó viselkedést, de a napnak a végén fel kéne tenni a kérdést, hogy "hogyan"?
9.
Ilyen ez a demokratikus liberális izé.
Rosszabbak, mint a nácik.
Ide jutottunk. A balliberális, meg zöld pártok bevitték a politikát a sportba is. Nagyon szomorú.
Kíváncsian várom a vizsgálat " hitelességét"....🤔
Én azt várom, hogy az UEFA mikor találja meg azt, aki úgy leütötte Szalai Ádámot játék közben (magyar-francia), hogy kórházba került.
Egyébként a balosoktól észt vagy bármekkora hazaszeretet várni teljesen értelmetlen. Szerintük az gonosz kipcsák magyarok, akik a világ leggonoszabb és legkártékonyabb, kisebbségnyúzó stb. népsége ők mindent megérdemelnek.
Milyen irónikus az angolok ellen a wembleyben meg a német himnuszt fütyülték ki.
Mondjuk épp olyan tahóság nak érzem mint a magyart fütyülték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!