Mi a véleményetek a “Great Reset”-ről?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek a World Economic Forum által eltervezett célokról a Great Resetrel kapcsolatosan, amibek Klaus Schwab az alapító-elnöke?2021. máj. 28. 08:14
1/26 anonim válasza:
Az hogy nem fognak nyerni. El fognak bukni ugyanúgy mint a nácizmus, kommunizmus a végén pedig újra elérkezik a megváltó és az emberiség megmenekül.
2/26 anonim válasza:
Többféle teória is van,hogy a kifejezés mit jelent. Az általad említett csak egy ezek közül.
3/26 anonim válasza:
Ha nem is a Great Reset, de be kell látni, hogy valami másra kell váltani, mert a Föld nem bírja el, hogy mindenki nyugati életszínvonalon éljen.
4/26 Koplárovics Béci válasza:
Tavaly még TNWO, idén Great Reset, jövőre mi lesz az aktuális agy(?)menés?
6/26 anonim válasza:
4: szerinted most fenntartható módon élünk, amin nem kell semmit változtatni?
7/26 anonim válasza:
Azt sem tudom hogy mi az.heti szinten találnak ki szarokat de ez pont olyan mint a bulvár kiszellel,palvinnal,bódiékkal stb.a többségnek nem ez az igényszintje.
8/26 anonim válasza:
Ez a One World Order, Great Reset, nevezzék akárminek szerintem nagyon gáz. Eddig konteó volt, most már a vezető politikusok méltatják milyen jó ötlet. Szépeket mondanak, cuki a reklámfil is de aki nem lát ezen át az hülye. Ez az egész egyszerűen a kínai digitális diktatúra csak az embereknek ezt el kell fogadnia és ehhez mindenféle trükköt bevetnek. Rossz nyelvek szerint még egy PCR tesztekkel megkomponált világjárványt is. Az biztos ha az emberiség birka részénél elérik, hogy féljenek valamitől azoknál kialakul a csőlátás és maguk követelik a diktatúrát ami megvédi a szaros kis életüket. Remélem az emberiség nagyobbik része fog győzni akik egyértelműen átlátnak a járványon is meg a great reseten is.
9/26 Koplárovics Béci válasza:
"4.Miért agymenés?"
Mert minden évben más, és eddig egyik sem jött be.
"4: szerinted most fenntartható módon élünk, amin nem kell semmit változtatni?"
A nincs változás, és egy Great Reset-szerű változás között óriási mozgástér van. Hogy úgy mondjam, nem csak fekete és fehér létezik. Kivéve persze azokat, akik egy biten működnek.
10/26 anonim válasza:
Az hogy nekem mindegy, mik a céljaik csak ne engem zargassanak velük. Én elvagyok a hülyeségnek nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!