Tál rizsért dolgoztak emberek, aztán meg lett az eredménye.
Ezek nagyon meg fognak nyomni mindenkit.
2021. máj. 26. 19:53
4/9 anonim válasza:
Kína nagyon ott van, én is meglepődtem mikor kicsit utánaolvasgattam a pletykáknak. Ott van minden ország legjelentősebb cégeiben az állampárt hűséges embere. Ott van a jelentős hatalmak, mint pl. Amerika!! kormányzati köreiben az állampárt hűséges csatlósainak tömkelege meg ilyenek. Most meg a járványnak köszönhetően a lezuhanó árakon szó szerint felvásárolta az olyan jelentős cégeket bagó árom minek köszönhetően a világ urai jelenleg. Tényleg megdöbbentő, olyan, mintha világhatalomra készülnének.
2021. máj. 26. 20:03
5/9 anonim válasza:
Hatalmas felvevőpiac a nagy népessége miatt, ezért rengeteg multi akart oda menni mikor megnyílt a terep. Kína meg azt mondta, jöhettek, de csak akkor ha tulajdonrészt kapunk a cégből. Megkapták. Pár évig ez működött, majd mikor mindent eltanultak az adott multitól, páros lábbal rúgták ki az országból, átvették a helyét és csinálták ugyanazt csak immár kínai cégként.
Ennyi a titkuk.
2021. máj. 26. 20:06
6/9 anonim válasza:
#1 erről az a vicc jut eszembe, amikor kimegy a skinhead a kínai piacra, majd ráemeli az ujját az egyik kofára:
- Ne hunyorogj, zsidó!
2021. máj. 26. 20:16
7/9 anonim válasza:
Sok viszanylag képzet és olcso munkaerő. A diktaturának köszönhetően nem is nagyon sztrájkolnak magasabb fizetésért. Ez kiegészitve kinai mentalitással, és rengeteg nyersanyaggal.
(Kina régen is nagyhatalom volt, csak az utobbi 100-200 évben maradtle)
2021. máj. 26. 20:26
8/9 anonim válasza:
Amúgy le vagy maradva kérdező, az USA legnagyobb hitelezője már néhány éve Japán.
2021. máj. 26. 21:09
9/9 anonim válasza:
Azért hazavágták a környezetüket rendesen és ezt nem nagyon lehet visszacsinálni. Meg egymásra utaltság van a gazdaságban. A pénz nem minden. Inkább vagyok itt szegényebb mint kínai Kínában.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!