Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Tud ajánlani ilyen embert?

Tud ajánlani ilyen embert?

Figyelt kérdés

Üdv!

Az lenne a kérdésem, hogy olyan embert keresnék, aki bizonyos összeg felett, kisebb/nagyobb kutató munkát vállalna külföldi bevándorlási/letelepedési dokumentumok és szerződések utánajárásával. Információkra lenne szükségem, pl.: állampolgársági papírokkal kapcsolatban. Tudom, minden fent van az interneten, olvastam is, de jobb szeretem ha MINDEN lehetőséget szakember elejétől végéig átnyálazná, és összerakná számomra. Mintha könyvelésről lenne szó, nem akarok semmilyen lehetőséget kihagyni, ha esetleg megtörténne, hogy nem vettem észre valamit. Van ilyenre lehetőség ilyen embert felbérelni? Köszönöm

2021. máj. 24. 23:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem. A kérdés annyira zavaros, hogy az sem derül ki, hogy pontosan kik, melyik országból és melyik országba akarnak menni. Milyen céllal és milyen időtávra.
2021. máj. 25. 00:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Nézz szét valamelyik jogi egyetemen, ott találni fogsz, avagy feladsz egy hirdetést/pályázati felhívást és a pályázatfigyelő cégek berakják a listába s kiküldik azoknak a partnercégeknek akiket érdekelhet.
2021. máj. 25. 02:03
 3/3 A kérdező kommentje:

#2!

Köszönöm az ajánlást.

2021. máj. 25. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!