Arról mi a véleményetek hogy Hitler nagyvonalúan odaadott az oroszoknak olyan területeket aminek már megvolt haditerve az asztalán hogy hogyan foglalja el hadsereggel?
Az olaj miatt csinálta.
Először Moszkvát akarta megszállni, de amikor Románia hirtelen átállt a Szövetségesek oldalára, nem volt több olaja a ploiesti olajkutakból, ezért délkelet felé vette az irányt a bakui olajkutakhoz Azerbajdzsánban, ezért váltott Moszkva helyett Sztálingrádra.
# 1:
Románia átállásakor már rég a szovjetek voltak offenzívában. A sztálingrádi csata 42-43 fordulóján zajlott, a románok 44-ben álltak át.
Atyaúristen...ez a kérdés meg ezek a válaszok...
Kellene egy korhatár meg iskolai végzettség. Igaz ki lehet játszani de kérdésnél, válasznál kiderülne és aki nem illetékes azt ki lehetne tenni mert ÍGY komolytalan az egész...
Én önmagamat elég intelligensnek tartom (mások is) és megpróbálnék konkrétan a kérdésre válaszolni de egyszerűen nem értem...
Hitler odaadott az oroszoknak olyan területeket amiknek már megvolt a haditerve az asztalán, hogy hogyan foglalja el a hadseregével.
Nem értem.
Biztos bennem van a hiba hiszen érkeztek válaszok de...azokat sem értem.
Én vagyok a hibás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!