Hogy kellene Magyarországnak kezelni a kisebbségi problémáit?
Köszi, hogy törölték a kommentem! 5 percet vettetek ela drága életemből:DDD
Pedig ha titkolni akarjátok is igaz... a segélylakásokat úgy széthordták, hogy csaka falak állnak... semmi más:)
"Én első körben a támogatást, családi pótlékot, stb. csak olyannak adnám, akinek a gyereke tanul. "
ez egy orbitális kiskapu és mellesleg a csp-vel ezt teszi a fidesz is. vagy ez a terve. az kapjon aki suliba jár.
egy a gond. hiába jár be a cigánykölök suliba, ha nem tanul, sőt inkább terrorizálja a többit, nem hagyja a többit sem tanulni, a tanárt sem tanítani. akkor már inkább egye a fene az utcán, addig is a normálisabbaknak van lehetősége kitörni a fertőből.
Noh csao
A kérdőnek szólva sok a hibás információd, elsőnek is nem Párizsból hanem egész Franciaország területéről toloncolnak haza romákat eddig 93 embert küldtek haza személyenként 300 euró, ill. gyermekenként 100 euróval támogatja őket a francia kormány. Aug 26-ig 371 romát akarnak még Romániába ill. Bulgáriába toloncolni. Megint a kérdőnek szólva ez nem ütközik az unió jogszabályába!!! EB (Európai Bizottság) támogatja Franciaországot- és figyeli annak végrehajtását. Nálunk is lehet e ilyet végre hajtani rasszista jelző nélkül, az elmúlt 8 év hazai politikának köszönhető ami itthon kialakult helyzet h " magyarnak semmit romának mindent" ezzel én nem értek egyet de ebbe ne menyünk bele. Visszatérve Franciaországban csak azokat a romákat telepítik haza akik ILLEGÁLIS telepeken élnek ismétlem ILLEGÁLIS telepeken élőket, a normálisan élő romákat nem.
ma 00:19-es vagyok
Kérdező!
Ebben a kicsi faluban történt meg az az egész médiát bejáró eset, amikor a biztosannemcigány elküvető fültől fülig elvágta az erdész nyakát egy bögréért, és párezer forintért, majd letakarta egy ronggyal a fejét és otthagyta...
Érdemes végigolvasni!
Főként kiemelném a rühösséget, ami ugye minden normálisan tisztálkodó embernél teljesen átlagos:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!