Hogy kellene Magyarországnak kezelni a kisebbségi problémáit?
Nagyon is jól teszia francia kormány! Magyarországon is ezt kéne tenni... nem az összessel, hanem a leges legaljával akinek összedől a ház (A PUTRI) nem dolgozik ... segély... lopás ismerős nem kell bemutatni...
És csak akkor, addig jöhet, amíg tisztességesen dolgozik nem élősködik...
Nefélj! Egyből mindegyik "színvonalasabb" kikupálódna... lenne itt munka annyi mint a nyűh!
Kár, hogy Mo. nem ekkora nagyhatalom mint Franciao.!
Szerencsére itt Pest megye legészakibb részén nincs/ kevés faluban van ilyen utca v házsor, de amikor utazunk valahova... pl Nógrád megyébe v Kelet-Magyarországra... hát döbbenet esküszöm... HOGY TUDNAK ÍGY EMBEREK ÉLNI?!
Megint én vagyok... Voltam szolnokon, nem szeretnék ott élni... Amit durvát láttam... Nagyvárad, cigánysor... Na az pfff... egy történelmi magyar várost így meggyalázni... igen valószínűleg tudatosan...
A Dunakanyar pesti oldalán van egy régen teljesen magyarlakta bányászfalu, ami tényleg mint ey ékszerdoboz... vizimalom aranybánya(!) v 4-féle templom gyönyöráű gazdaságok rendes emberek...
A világháború után beköltözött 1-2 cigánycsalád... Mára úgy elszaporodtak, hogy csak a 80 feletti nénik/bácsik a magyarok, a többi rézbőrű, vagy külföldi, aki igencsak ráb*szott... A falu PFFF... szégyen odamenni... elsőkézből tudom, hogy pár évvel ezelött a helyi nagyon sanyarú sorsó rézbőrű társaság kapott 2-3 VADONATÚJ kertes családiházat... Teljesen szép pázsit kert új minden parketta létfontosságú bútorok konyhaberendezés parketta legmodernebb nyílászárók...
Megkapták...
Tudjátok mennyi idő kellett? Egy nyár... még annyi se... most ott állnak a csupasz falak... esküszöm mindent elhordtak... a parkettát fölszedték még a kerítést is összecsomagolták... Azon csodálkozom, hogy a téglát nem bontották ki.
Végül... a falu neve Nagybörzsöny...
Sajnálom a falut, mert az idősek meséje és a képek alapján régen csodafalucska lehetett.
"Természetesen. Mi is kitolocolhatunk bárkit,aki illegálisan tartózkodik az országban!"
Nem vagyok idióta, de ezt nem értem. Ha Eu-s országból megyek Eu-s országba, akkor mi alapján toloncolnak ki? Elvégre nem kell vízum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!