Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az észak-koreaiak örülnek a...

Az észak-koreaiak örülnek a diktatórikus rendszernek?

Figyelt kérdés
Rengeteg rosszat tudni észak-koreáról mégsem változik a helyzet. Az ellenállással és a lázadókkal csak addig lehet bánni amíg 1 embert tesznek kis vagy esetleg kisebb csoportokat de ha mondjuk az ország fele fellázadna azt már nem tudnák kezelni. Akkor mégis miért maradnak egy olyan rendszerben ahol bármiért kivégezhetik őket és éhezniük kell és alapvető emberi jogokat is megtagadnak tőlük?

2021. máj. 14. 13:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Ezt pontosan ők tudják és még véletlenül sem a média amely azt sugallja, hogy nem. Sőt a médiából kiindulva amely TÖBBNYIRE az ellenkezőjét állítja ami valójában igaz az sem lepne meg ha ebben a kérdésben is így lenne.
2021. máj. 14. 16:03
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

#11 én nem a mainstream médiából tudom amit leirtam.

Én olvastam azokat a könyveket, amiket disszidált Észak-Koreaiak írtak. Ők csak jobban tudják, mi van ott mint egy random gyakoris kommentelő, hiszen onnan jönnek.

A felhasználónevedből ítélve hiába magyaráznék bármit is, úgyhogy nem fogok próbálkozni.

2021. máj. 14. 16:23
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Fogalmuk sincs arról, hogy máshogy is lehetne csinálni. A nagyvezér gondoskodik róla, hogy az alattvalói semmit se tudjanak a nagyvilágról, generációk óta megfélemlítés és agymosás tartja működésben az országot.
2021. máj. 14. 18:33
 14/14 Matgame válasza:
100%
Hát sajnos elég agymosottak szegények, de páran még így is át látnak a rendszeren. Összeségében muszáj örülniük.
2021. máj. 17. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!