Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerintetek hány év van még...

Szerintetek hány év van még hátra idáig?

Figyelt kérdés

Klaus Schwab a WEF vezére 2026-ig itt lesz a chip az emberekben ami tárol majd sok mindent.

[link]

[link]

#Saynotochip #Westandwithfreedom
2021. máj. 12. 14:43
A kérdező szavazást indított:
Sajnos megtörténik hamarosan 2030.-ig biztosan
Remélem ilyen nem történik meg.
Sajnos itt lesz 2024 körül
Már alig várom, hogy kötelező legyen
18 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
53%

5 év van addig, kevésnek tűnik.

Amúgy én simán használnám ha nem is lenne kötelező. Most magamnál kell tartanom X darab igazolványt, munkahelyemre belépőkártyát, oltási igazolványt, az én életem sokkal egyszerűbb lenne ha mindez ott lenne mondjuk a kézfejemben. A technológia megvan hozzá, szerintem az adatvédelmi része ami bonyolultabb

2021. máj. 12. 14:48
 2/11 A kérdező kommentje:

Mondjuk ha választható, akkor felőlem mindenki azt csinál, amit akar. De ha a többség belemegy, akkor a kisebb résznek is be kell állnia, mert akkor már nem fogják fenntartani csak nekik. Mert ezt rá lehet fogni, hogy olcsobb, és környezetvédőbb. 😡

2021. máj. 12. 14:55
 3/11 anonim ***** válasza:
45%
Kettő
2021. máj. 12. 14:59
 4/11 A kérdező kommentje:

Tényleg? 😬 Miből gondolod ezt? És melyik korosztály érintet? 18 felett, vagy 0-felfelé mindenki?

2021. máj. 12. 15:03
 5/11 anonim ***** válasza:
78%

A telefonunk így is tudja már hogy merre vagyunk.

Ettől annyira nem kell félni szerintem.

Lényegében ezzel is max azt mondják meg hogy hol vagy

2021. máj. 12. 15:10
 6/11 anonim ***** válasza:
95%
Max kiköltözöm a Falkland szigetekre, oda csak nem jut belőle.
2021. máj. 12. 15:12
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Az annyira bírom amikor olyan kitömött pénzeszsákok akarják megmondani hogy mi legyen a világgal, akikre nem szavazott senki...
2021. máj. 12. 15:54
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Megnéztem az interjúrészletet, abban semmi kötelező dologról nem beszél, csak azt mondja, hogy a chip-ek elvégezhetik azokat a dolgokat, amikhez külső eszközök kellenek.

Ez ugye jóval kényelmesebb lenne, de sokaknak lesz ellenérzése, mások viszont szívesen kipróbálják, használják majd.

Én nem lennék köztük, de el tudom képzelni, hogy sok ember nem fog aggódni ezen, és örülni fog, hogy a csuklóját odatartva tud majd fizetni a boltban meg hasonlók, és nem kell kártyát sem hordania magánál.

2021. máj. 12. 15:55
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Lényegében ez, olyan mint a plasztikai sebészet.

Jó, hogy van, mert háború után sok katonának eldeformálódott az arca.

De!

Rossz is, mert most már undorítóvá vállnak az emberek, ahogy én hívom korcsokká operáltatják át magukat. Persze, vannak kivételek, szóval akinek nem inge ne vegye magára!

Ez a chip is, egy néma ember vagy valamilyen betegségből adódóan nehezen kommunikálónak: jó. De egy egészséges embernek minek?

2021. máj. 12. 15:55
 10/11 anonim ***** válasza:
83%

Ugye vannak emberek, akik most sem hordanak magukkal mobiltelefont, nehogy a "háttérhatalom" lekövesse, merre járnak. Az ő szemükben a mai mobilhasználó többség a birka, akik hagyják, hogy mindig kövessék őket.

Erre analóg, hogy a mobilosok meg a chipezőket fogják ilyen birkának tartani, és nincsenek tudatában, hogy mások meg őket tartják birkának.

2021. máj. 12. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!