Tegyük fel el kellene hagynod az országot. Melyik országban laknál szívesen, ha lenne választási lehetőséged ezek közül?
Figyelt kérdés
2021. máj. 11. 12:21
11/13 anonim válasza:
Ha nem csak ezek lennének Ausztriát választanám, mert közel van, jó ott az élet, van rántott hús és ismerik a gulyást, meg lehet síelni.
Olaszország is jó lenne, mert ott is vannak jó kaják, azért nekik sem megy rosszul, az sincs sokkal messzebb, és szerintem a legszebb ország a világon.
12/13 anonim válasza:
Ezek közül egyértelműen Svédország, esetleg Franciaország.
Egyébként meg USA, Kanada, Ausztria, Svájc leginkább.
13/13 anonim válasza:
Oroszország. Tudom, hogy most sokan hülyének néznek, hisz nem a legjobb a megítélése az országnak, de mindig is vonzott az a kultúra. A másik ok, hogy magyar és angol nyelv mellett csak oroszul beszélek folyékonyan és a listán nem láttam angol nyelvű országot(spanyolul még egy picit tudok, szóval ha nem Oroszország akkor marad esetleg Spanyolország).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!