Vannak olyan országok, ahol egyáltalán nem tervezik a kizárólag belsőégésű motoros autók betiltását?
Utálom az elektromos autókat és hajlandó lennék csak emiatt költözni.
Az érdekel, hogy vannak-e olyan országok, ahol nem is terveznek ilyet ebben az évszázadbsn? Ugye az EU legtöbb országa igen, sőt talán az EU egységesen is. És az EU-n kívül azért vannak normális országok?
Afrika,Ázsia és Dél-Amerika harmadik világbeli országai örömmel várnak ha te képtelen vagy elviselni hogy nem brum-brummol majd 15-20 év múlva az új autód(ha megteheted) és 30-50-akármennyi év múlva a használt
Sok szerencsét,biztos kellemes lehet
Kedves kérdező a kettes nagyjából jól összefoglalta.
Szerintem az USA-ban sem fogják betiltani egy jó ideig, ott most is sokkal enyhébbek a korlátozások, és nem egy 3. világbeli nyomor negyed.
#6 Nem kell másokra rosszat mondani, azért, mert ellenkezik a véleményetek, szerintem neked nincs igazad, de elfogadom, hogy így gondolod, és ezért nem hülyézlek le.
#13 köszönöm. Meg mindenkinek köszönöm, aki tudott érdemben válaszolni.
Ha végképp a legtöbb helyen betiltják akkor inkább elvonulok Tristan da cunha szigetére de én ezt nem fogom nézni.
Azt a helyet, ahol betiltják a benzines autókat nem tudom többé az otthonomnak nevezni.
A stabil környezet megítélés kérdése.
A nyelvet meg lehet tanulni.
Hát igen :D
Az sosem baj, ha van az embernek véleménye van, és azt nyíltan felvállalja.
Ha pl. valaki nem szereti az elektromos autókat, akkor ne szeresse.
(nekem sem a szívem csücske)
Na de emiatt otthont-hazát cserélni........azt már eléggé agyament dolognak tartom. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!