Igaz, hogy Németországban beoltottal már nem kötnek életbiztosítást?
Mindenkivel kotnek, mert az uzlet az uzlet, de az oltatlanoknak, a dohanyzoknak, es a kronikus betegsegekkel kuzdoknek (pl. osszes fajta szivbetegseg, osszes fajta rakbetegseg, stb.) joval dragabb, mint az oltott egeszsegeseknek.
Konnyen leellenorizheted, ha kersz ingyenes ajanlatot, es a kerdoivbe beirod, hogy 30 eves vagy es dohanyzol es mondjuk szivbeteg vagy. Kapsz egy hozzavetoleges osszeget. Utana torold a cookiekat a bongeszodbol (ez azert fontos, mert kulonben ujra az elozo adatokat fogja venni), es ird be, hogy 30 eves vagy, nem dohanyzol, oltott vagy es nincs semmilyen betegseged. Es szignifikansan kevesebb lesz a havi dijad az eletbiztositonal (kb fele).
Erdemes kiprobalni, sokkolo a kulonbseg.
#11 egy főiskolán a nyakamba 'asztak egy biztosítástan nevű tárgyat.
Megmutattam pár nagyon durva matekot a hallgatóknak, hogy ilyesmit szeretnének-e?
Nem szerették volna, én se, mert minek
Szóval pont ezzel szórakoztunk, hogy különféle paraméterekkel kitöltöttek on-line kalkulátorokat.
Azt elemezgették melyik tényező mennyire tolja fel a díjat.
Még a gyomorrák sem volt kizáró tényező, sem pedig a 10-nél több szexuális partner az utolsó évben.
Kockázatok vannak és díjak.
Pontosan ezt probaltam elmagyarazni, hogy MINDENKIVEL kotnek biztositast, mert az uzlet az uzlet, akar oltott, akar oltatlan, akar egeszseges, akar beteg a hullajelolt.
Csak a dijak kulonboznek. De pl a 12-es sem ertette, mit akarok mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!