Szerintetek Joe Biden pedofil hajlamú ember?
2021. máj. 2. 10:29
1/11 anonim válasza:
Miért pap? Eddig azt hittem elnök.
2/11 anonim válasza:
Nem 100-as az biztos, szerintem a pedofilizmus sem áll messze tőle
3/11 anonim válasza:
szerintem ez alapjan a video alapjan nem lehet azt mondani hogy pedofil. ezek kamaszlanyok, legalabb 13-14 evesek, vagyis mar a pubertas korszakaban vannak, a pedofilok a pubertas elotti gyerekekre mennek. attol meg lehet illetlenseg, plane hogy egyik masik lany a videoban latszolag feszengett emiatt, de nem pedofil
5/11 anonim válasza:
Na jön az újabb QAnon dilettantizmus?
6/11 anonim válasza:
Azt nem tudom, de hogy egy DEMENS kőbunkó, az biztos.
8/11 anonim válasza:
11:41: Trump után ezt le mered írni...
Covfefe. :D
9/11 anonim válasza:
Sajnos igen pedofil, a rosszabbik fajtája. Kínozza a gyerekeket és elfogyasztja őket.
10/11 felkelhetetle válasza:
Olvastam az interneten, hogy szűz lányok vérét issza, azt remélve, hogy ez meghosszabbítja az életét, biztos igaz, elvégre az interneten olvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!