Joe Biden azért esett el többször is, mert alkoholista?
Figyelt kérdés
2021. márc. 20. 00:57
1/19 anonim válasza:
Igen, egy demens vén alkoholista. Egy báb amúgy a faszi. Azt hitte a választásokkor, hogy Bush ellen indul, meg, hogy szenátori címért. XD
2/19 anonim válasza:
Nem, ő nem isiászos, csak tényleg idős ember már akinek nem kellene ilyen politikai funkciót betöltenie.
Még 1-2 hónapig megtartják, hogy az emberek elfogadják, mint új elnököt, és akkor majd "kiderül" valami betegsége, vagy elesik úgy, hogy az súlyos lesz és "kénytelen lesz" átvenni tőle az elnökséget az alelnöke.
5/19 anonim válasza:
Szerencsére nem esett nagyott, bár elég szomorú hogy a második elesés után nem rohant senki sem segíteni neki. Akár hátra felé is eshetett volna
6/19 anonim válasza:
Öreg, és demens.
Ennek semmi köze az alkoholhoz.
A nagyapám is ilyen volt öregkorára. 😞
7/19 mindentudó99 válasza:
Csak Ferivel itták meg a pertut.
8/19 anonim válasza:
Próbálj meg ilyen szélben, maszkban felmenni egy meredek lépcsőn. 44 vagyok, valamelyik nap nekem is sikerült majdnem orra esni.
9/19 anonim válasza:
Oroszban elek.itt rogton utana szetkuldte mindenki mindenkinek.azt tudom hogy a csalad is ugy rohogott hogy csapkodtak az asztalt.putyin es a kinai elnok tuti pezsgot bontottak mikor ezt lattak.
10/19 anonim válasza:
Nem való a posztjára. Nincs mit ragozni rajta. Ott is a sz.r és a f.s közül választottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!