Az elszakított magyarságnak(Szerbia, Románia,Ukrajna, Szlovákia) most Szerbiában van a " legjobb helyük"?
Hmm lehet rosszul fogalmaztam, de szerintem értitek. Sokat hallani ugye hogy az ukránok inzultálják a magyarokat, Romániában is verik a magyarokat, és azt gondoltam a szlovákok kultúráltak és béke van. De onnan is hallani hogy piszkálják a magyarokat. Most csak én nem hallottam ilyen híreket Szerbiáról vagy a 4 ország közül Szerbiában bántalmazzák, inzultálják, és szegregálják legkevésbé a magyarokat?
Vagy szerintetek a 4 ország közül hol a leghatásosabbak a magyarokkal?
Az Őrség Magyarországon van...
Amúgy egyértelműen Szlovákiában a legjobb az élet a felsoroltak közül.
Szerintem most ez a sorrend, a legrosszabb helyzettől a legkevésbé rosszig:
1. Románia
2. Ukrajna
3. Szlovákia
4. Szerbia
5. Horvátország, Szlovénia, Ausztria
Még mindig a románok gyűlölködnek a legjobban a magyarokkal. Az ukránok minden más nemzetiséggel kiszúrnak a nyelvtörvénnyel, köztük a magyarok sem kivételek. A szlovákokkal már sokat javult a viszony, különösen az elmúlt 10 évben, a szerbekkel meg pláne.
A horvátokkal, szlovénekkel, osztrákokkal sosem volt különösebben rossz a viszony, most sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!