Magyarország mennyivel biztonságosabb hely Amerikánál?
Figyelt kérdés
Gyerekként volt egy ilyen elképzelésem Amerikáról, hogy az egy fejlettebb ország nálunk, ahol az emberek többet keresnek és jobban élnek, mint itt.
Mostanában viszont elkezdtem angol nyelvű videókat nézni, amikben állandóan előkerülnek a mass shooting -ok, a gang violence és a police brutality. Ilyen problémák vannak Magyarországon is mondjuk a kisebbség körében csak nem veszem észre?
2021. ápr. 24. 13:09
11/17 A kérdező kommentje:
"Ha a Rózsadombon nőttél fel ahhoz képest persze durva helynek tűnhet.":
Én a gép előtt nőttem fel.
2021. ápr. 24. 13:35
12/17 anonim válasza:
10+ nem ettol dolby Surrand, mert azt sem tudod merre vagy arccal elore :))))
13/17 anonim válasza:
Amúgy a híradók a legrosszabb dolgokat mondják be. Én voltam még pár éve akkor full biztonságos volt, és legtöbb helyen most is olyan.
14/17 anonim válasza:
Igazából Japán az, ami eléggé biztonságos, a többi ország csapnivaló
15/17 anonim válasza:
"Erősebb a rendőri jelenlét"
9-es és azt ugye vágod hogy a rendőrnek NEM KÖTELESSÉGE megvédeni az amerikai jog szerint?
Ha előtte késelnek meg és olyan-ja van, hogy nem segít, akkor így jártál.
16/17 anonim válasza:
xd persze, a rendőr random otthagy ha odajössz, hogy megkéseltek. Magyarországon, meg lehet hogy kilövik a szemedet
17/17 anonim válasza:
Ennek a kérdésnek nincs sok értelme. Egy 330 milliós nemzetet amely nagyobb mint az európai kontinens összehasonlítani egy 9 milliós kis országgal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!