Az USA mikor jön rá, hogy Trump még mindig jobb volt, mint a mostani Biden?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 22. 09:04
1/10 anonim válasza:
A Trump-fanatikusok mikor jönnek rá hogy a kedvencük megy a lecsóba?
2/10 anonim válasza:
A narancssárga bohócnál bárki jobb.
3/10 anonim válasza:
Remélem 2024-ig rájönnek. Ha Trump nem is indul, Ron DeSantis floridai kormányzó most nagy sztár a jobboldalon és Trump is támogatná őt. Amerikának most úgy kell egy erős vezető mint a falat kenyér.
4/10 anonim válasza:
4-es vagyok, látom megjöttek a szezonálisan dolgozó bérkommentelők és pontozók (nem ez az első menetem veletek), ha már itt vagytok elárulhatnátok mennyit is kaptok kézhez:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__..
5/10 anonim válasza:
5: akinek más a véleménye, az bérkommentelő, ugye? Akkor te is bérkommentelő vagy, ha eltér a véleményed egy Biden-pártitól, nemde?
6/10 anonim válasza:
USA elképesztő útkeresésbe kezdett kommunista mintákkal kísérletezgetve, csak az a baj, hogy erre az útra rá akarja kényszeríteni a G20-akat. Vagyis ha dőlnek, akkor mindenkit dönteni akarnak. No erre sem gondoltunk volna. Őszintén kíváncsi vagyok, mi sül ki ebből, nem hinném, hogy ez lenne az üdvös út az emberiség előtt...
7/10 anonim válasza:
A legutolsó kedvenc idézetem Bidentől:
Képzeld el a jővőt, ahol vezetjük a világot.
Most nagyon sok amerikai azt hiszi, hogy Bidennek koszonhetik azt, hogy van oltás stb nagyon hálásak neki. Kanadából könyörögnek neki, hogy adjon nekik is.
8/10 anonim válasza:
"USA elképesztő útkeresésbe kezdett kommunista mintákkal kísérletezgetve, csak az a baj, hogy erre az útra rá akarja kényszeríteni a G20-akat. "
Ezalatt mit kell érteni?
10/10 anonim válasza:
Azért az az infrastruktúra fejlesztés terv nem hangzik jól a fal után? Valaki magyarázza meg miért van ez anti-commie hangulat itt? Reagan szelleme még él és a Reaganomics találmányáról egyesekben? Ha már Trump inspirációja volt nem kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!