Hitler tényleg nem halt meg a világháború végén, hanem
Argentínába menekült?
Figyelt kérdés
Egyik kérdésnél láttam kiírva, most utánaolvastam.
Háború után volt aki látta a Führert Argentínában, voltak tanúvallomások akik látták a tengeralattjárót is kikötni, belőle a német vezetőséggel kiszállni.
Jó kérdés. A bombatörcsélben amiben elvileg elhamvasztották ott megtalálták a fogsorának maradványait. A DNS vizsgálat kimutatta, hogy Hitleré. Viszont ez az Argentínás dolog ia elég érdekes. A teljes igazság szerintem sosem fog kiderülni. A történelem számára Hitler 1945 ben öngyilkos lett Berlinben.
2021. ápr. 20. 21:26
2/17 anonim válasza:
Én voltam a ponty a tengeralattjáró mellett
2021. ápr. 20. 21:28
3/17 anonim válasza:
A holdra szökött,ahol a mai napig uralkodik.
Persze bolond volna visszajöni ide a judeo-bolsevista földre.
2021. ápr. 20. 21:29
4/17 anonim válasza:
Az igazságot nagy eséllyel sosem tudjuk meg. Sem cáfolni, sem bizonyítani nem lehet egyértelműen az Argentína-elméletet.
Több náciról viszont biztosan tudjuk, hogy oda menekült.
2021. ápr. 20. 21:30
5/17 A kérdező kommentje:
Euronews csatornán kívül más csatorna is foglalkozott már a témával.Discovery vagy natgeo,mutattak fotókat is amiket korabeli szemlélők csináltak, mikor a náci tengeralattjárók befutottak a kikötőkbe.
Ezek közül a képek közül több a neten is fenn van, de érdemes nem google keresővel keresni, hanem duckduckgo vagy más keresők, mert google sok képet tilt, ezért nem találod.
2021. ápr. 20. 21:34
6/17 anonim válasza:
Tok mindegy ... azota mar igy is ugy is megmurgyelt.
2021. ápr. 20. 21:36
7/17 anonim válasza:
Génmódosították hitlert,nem öregszik.
2021. ápr. 20. 21:38
8/17 anonim válasza:
Nem. Ő még most is él és meg fog jelenni a szobádban és tele fogja fingani azt.
2021. ápr. 20. 21:40
9/17 anonim válasza:
Van egy nagyon jó köny,Hitler halála címmel,talán 2-3 éves lehet,tehát friss. Egy francia férfi és egy orosz nő számol be a kutatàsukról. Jól fel van építve a köny,szerintem érdemes elolvasni. Most lelövöm a poént:nyomozások után arra jutottak,hogy Hitler 1945-ben meghalt a Führerbunkerben,nem menekült el.
2021. ápr. 20. 22:17
10/17 anonim válasza:
"Én voltam a ponty a tengeralattjáró mellett"
Annyi eszed ugye nincs, hogy tengeralattjáró mellett nincs ponty?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!