Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ez csak szerintem szánalmas...

Ez csak szerintem szánalmas már megint?

Figyelt kérdés

A “nagy” jobboldaliak oda vannak megvissza, hogy a CNN egyszer lebukott. 😂 Bár tegyük hozzá, nekik nincs annyi helyreigazitási perük se. 🙃

A szélsőjobbosok meg még azon is túltettek. Bár érdekes módon azt nem veszik észre. 🙃

Tudom, nem leszek népszerű, mert itt a gyk-n a kommentelők között a oroszsimogató populista vonal van nyeregben, meg a jajjj egy újabb “libsi” valászóló kommentelők, bár az a két tábor egy és ugyanaz.

2021. ápr. 19. 17:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi a kérdés?
2021. ápr. 19. 17:32
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
Mindkét oldal szánalmas.
2021. ápr. 19. 17:33
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Milyen szélsőjobbosok? Hogyan tettek túl rajta? Valamiről lemaradtam.
2021. ápr. 19. 17:42
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

Plusz a "lebukást" nővel csalták ki, úgyhogy elég kétséges:

Charlie Chestert például Tinderen megbeszélt randik sorozatával húzta csőbe a Project Veritas, ami nemcsak szakmailag etikátlan, de megkérdőjelezi az anyag hitelességét is. A társát kereső műszaki igazgató látványosan igyekezett megfelelni a provokatív kérdéseknek, felnagyítva a CNN-en belüli állapotokat. Ráadásul a gerilla-újságírók sem objektivitásukról váltak híressé.

A PROJECT VERITAS MÉG AZ AMERIKAI JOBBOLDALI SAJTÓN BELÜL IS FEKETE BÁRÁNYNAK SZÁMÍT, ETIKÁTLAN MÓDSZEREIKKEL NEMEGYSZER AZ EGÉSZ SZAKMA MEGVETÉSÉT KIVÁLTOTTA.

A szerkesztőséget 2017-ben érte utol a legnagyobb botrány, akkor a The Washington Postról készítettek elő leleplező anyagot. A liberális szellemiségű Post egy republikánus szenátor molesztálási ügyei után nyomozott, amikor a Project Veritas munkatársa a politikus egyik korábbi áldozataként jelentkezett be a szerkesztőségnél. A beszélgetés során azonban a Post munkatársai gyanút fogtak, és az állítólagos áldozatot kezdték megfigyelni. A szerkesztőségek közötti kémjátszmából a Washington Post került ki győztesen, leleplezve a Project Veritasa kétes módszereit. Az ügy következtében több republikánus szervezet, konzervatív szerkesztőség elhatárolódott, voltak, akik arra szólították fel követőiket, hogy a jövőben ne adakozzanak a szervezetnek.

2021. ápr. 19. 17:44
 5/8 anonim ***** válasza:
80%
A CNN nem egyszer lebukott, hanem kiderült, hogy évek óta milyen munkát végeznek.
2021. ápr. 19. 17:46
 6/8 anonim ***** válasza:
54%
Nem tudom mi ebben a meglepő. Nincs olyan, hogy független média.
2021. ápr. 19. 17:49
 7/8 anonim ***** válasza:

"Bár tegyük hozzá, nekik nincs annyi helyreigazitási perük se. 🙃"

Ez mit számít? Helyreigazítási pere annak van, akit beperelnek. Inkább azt kellene kiemelni, hogy a per lezárultával milyen arányban születik kötelezés a helyreigazításra.

2021. ápr. 19. 18:04
 8/8 anonim ***** válasza:
En semmikepp sem vagyok jobboldali. De attol meg vilagosan latom, hogy a CNN ezerrel manipulal. Semmivel sem jobb, mint barmely mas media a vilagban.
2021. ápr. 19. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!