Az hát, már vitáztam több putyinistával, azt mondják, hogy egy igaz keresztény...🤣
Szerintem akik szerint igaz ember, azok 🤡
Csak a kérdésnél próbáltam pártatlan lenni.
4: a fideszes szavazóknak semmi gondjuk nem lenne azzal, ha itt is börtönbe mennének az ellenzékiek, gumibotoznák a rendőrök a békés tüntetőket, stb.
Mindaddig persze, amíg a fidesz van kormányon.
#5: A bibi csak az, hogy épp Gyurcsány fenyegeti börtönnel a fideszeseket.
Mondja ezt az a Gyurcsány, akinek apja többszörösen elítélt bűnöző volt, jelenlegi barátja és ügyvédje (Czeglédy Csaba) pedig szintén megjárta a sittet. Az ellenzéki szavazóknak nincs ezzel gondjuk?
Kérdésre válaszolva: ha mindezt Trump mondta volna, óriási világbotrány kerekedett volna belőle. Ezt a félkegyelmű totyogó Bident viszont már jóérzésű ember nem bántja, csak sajnálja. Nem beszámítható. :)
Gyurcsány azokat fenyegette börtönnel, akik arra rászolgáltak. Az apja tetteiért gondolom egyetértünk, hogy nem ő a felelős. Czeglédit semmilyen bíróság nem ítélte el.
Egyéb hazugságod van még mára fideszes troll?
"Gyurcsány azokat fenyegette börtönnel, akik arra rászolgáltak."
Hű, wazze, még szerencse, hogy Gyurcsány bíró úr csak bebörtönözni kívánja a politikai ellenfeleit, pedig le is lövethetné őket, mint Lenin elvtárs.
"Czeglédit semmilyen bíróság nem ítélte el."
Mégis lehúzott másfél évet Szegeden. Gyurcsány másik régi haverja, Zuschlag pedig ennek a négyszeresét töltötte a sitten.
"Egyéb hazugságod van még mára fideszes troll?"
Te normális vagy. (Ez volt a mai első és utolsó hazugságom.) A troll szó jelentésével pedig alighanem nem vagy tisztában. Segítek:
Ha trollt akarsz látni, a Doktor Orbán Viktor Mihályos kérdéseket gyártó gyengeelméjű elvbarátoddal beszélj meg személyes találkát. Biztos élvezni fogjátok egymás felemelő társaságát. :)
Gyurcsány csak a fideszes bűnözöket akarja börtönbe zárni, mi is ezzel a baj?
Zuschlag már régóta fideszes, sosem volt Gyurcsány haverja.
Élvezed, hogy hazudozol, remélem jól megfizeti az állampárt a szolgaságodat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!