Az átlagos német ember jobban elfogadja az LMBT-ket, mint a magyar?
10-es, mondjak jobbat? 2015-ben voltam Isztambulban. Vágod? Törökország, muszlim ország.
Két transzit is láttam, az egyik egy láthatóan szaúd-arábiai családdal (a nők tipikusan talpig bebugyolálva, a pasik fehér burnuszban) vizipipázott a kávézóban a mögöttem lévő asztalnál, a másik tranyó vásárolt a pasijával a boltban. Senki le se szarta őket, nem akarták megölni/meglincselni/leköpni őket...
12, igen én is ezt láttam, hogy nem izgatnak senkit...
Jó, teljesen más világ, alig láttam besavanyodott embert, mindenki mosolygott, jó fej volt. És nem azért mert én voltam a nagy fehér külföldi, néztem, hogy egymással is jó arcok voltak.
De a legjobban a vendéglátás tetszett... Mikor fogja mondani a magyar vendéglátós, hogy, ha 5040Ft a számla, hogy "áhh hagyd azt a 40 forintot, 5000 lesz"? Itthon még ha nem dobsz rá 10% borravalót, akkor elküldenek az anyádba is.
Na ez a különbség, balkán meg muszlim vademberek mi? Tanulhatnánk tőlük ezt azt.
Nem a 16-os vagyok, de igen, kicsit fárasztó már és unalmas.
Tapasztalatom alapján azok a legnagyobb bunkók amúgy, akik a legjobban magyaroznak...
Szerencsére én elég jó helyen mozgok, hogy 10-ből 9 ember korrekt és jófej legyen. De persze suba a subával, guba a gubával. Úgylátszik ez közösségre is igaz...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!