Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi a véleményetek arról hogy...

Mi a véleményetek arról hogy szobrot állítottak Greta Thunberg-nek Angliában?

Figyelt kérdés

A Lenin szobrok után már éppen ideje volt...

[link]

[link]

[link]

2021. márc. 31. 17:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
98%
Az angolokról eddig is tudtuk, hogy nem nőttek ki még a személyi kultuszból.
2021. márc. 31. 17:30
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekel sem Greta Thunberg, sem a szobra.
2021. márc. 31. 17:43
 3/12 anonim ***** válasza:
74%
Élő embernek szobrot állítani személyi kultusz. Valószínűleg Gretát is zavarja.
2021. márc. 31. 17:46
 4/12 anonim ***** válasza:
92%

Volt erről a Greta-jelenségről (klímaválság vs. migráció, valóságrelativizálás stb.) egy hosszabb /Apu azért iszik, mert te sírsz/ beszélgetés.

[link]

Sajnos a politikai értelemben vett szélsőség, attól még, hogy ilyen jelzőket puffogtat, mint a "fenntartható jövő", "társadalmi érzékenység", "szolidaritás", attól még szélsőség. Egyre jobban megy el ebbe a mereven szektás irányba. Pl. oköfeminizmus és társai.

2021. márc. 31. 17:52
 5/12 anonim ***** válasza:
86%

Engem egyáltalán nem érdekel, habár azt nem értem hogy miért az angoloknak jut eszébe szobrot állítani egy svéd lányról.

Igazából amióta színre lépett azóta olyan mintha a klímaváltozás problémáját szimbolikusan is a fiatalabb generációnak adták volna, afféle nesztek itt van egy lány, aki mostantól a legnagyobb klímaaktivista (kérdem én, tett ő bármit is azon kívül hogy előre megírt szövegeket felolvastattak vele)?

Meg a "how dare you!?" kijelentése miatt sem vagyok képes befogadni.

Ez már tényleg fanatizmus, szobrot pedig nem szokás élő embernek állítani...

Amilyen hype van körülötte, sőt 2 éve amikor a szüleivel közösen megírtak egy könyvet a sárga esőkabátos Gretával a borítón, már ott teljesen egyértelmű volt hogy ez így nem klímaharc, hanem önjelölt szuperhős akit a befolyásos szülei felemeltek a média szintjére. Ilyen is csak a neoliberalizmusban lehetséges.

2021. márc. 31. 17:53
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem kellett volna szobrot állítani neki, annyit azért nem ért el. Így, hogy a pénzt fontosabb dolgokra is költhették volna, még inkább ellenzem. És leginkább azzal tisztelgünk Thunberg előtt, ha környezettudatosan élünk.
2021. márc. 31. 17:55
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
#7-es vagyok, most rémlik hogy őt még Nobel-békedíjra is jelölték tavaly vagy tavaly előtt.
2021. márc. 31. 17:59
 8/12 anonim ***** válasza:
88%
Csak a legdurvább diktatúrák szoktak élő embernek szobrot állítani.
2021. márc. 31. 18:16
 9/12 anonim ***** válasza:
87%
Rendszeresen meg lesz gyalázva a gyanúm. :D
2021. márc. 31. 19:06
 10/12 A Cenz Ura ***** válasza:
100%
Greta sem örül neki
2021. márc. 31. 19:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!