Szerinted sikerül majd megtalálni a COVID eredetét?
Nem.Ugyanúgy ahogy nem tudjuk mi történ Roswellben 1947-ben.Nem tudjuk ki ölte meg Kennedyt.Nem tudjuk mi történt 2001.09.11-én.
Mindegyik esetről vannak elképzelések,de senki nem tudja az igazat.
Ez is így fog járni.
Nem is lenne jó, ha a teljes igazságra fény derülne.
#5 Én azért furcsállom, hogy rögtön emberről-emberre terjedő változat robbant be. Ha jól tudom, azóta sem találtak olyan verziót, amit amúgy kellett volna, ami csak állítról emberre terjed.
Tudom, egyelőre konteo. Majd kiderül, vagy nem.
Az amerikaiak már régen dolgoznak egy univerzális, koronavírusokra fejlesztett vakcinán, csak még nem kaptak rá pénzt. És mit ad az ég? Vuhanban dolgoztak tovább a kutatásokon.
Az meg elég extrém, hogy az AIDS szekvenciáit is azonosították a genomban. Nem is rövid szakaszokat. Nem mellesleg az immunrendszer kikerülési mechanizmusa eléggé arra hajaz.
Szóval biztosan konteo, és nyilván semmit nem tudok én semmiről, de nekem minimum bűzlik ez a hal.
Lehet tagadni és lepontozni de a wuhan-i laborból szabadult ki
https://www.youtube.com/watch?v=bpQFCcSI0pU
Kínának temérdek csontváza van a szekrényben és a WHO is a zsebükben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!