Joe Biden tényleg ilyen jól végzi az elnöki teendőit, hogy a trumpisták ellene irányuló kritikái 90%-a annyiból állnak, hogy öreg, demens és pedofil?
"Eddig jól végzi a munkáját, több ezer dollárt kaptak az amerikai családok."
Nem tudom, hogy ez igaz-e, de ha igen, akkor azt abból a pénzből kapták, amit Tump gazdaságpolitikája hozott létre.
"Csak ilyen gyermeteg kifogásokkal tudjátok támadni"
Én itt voltam novemberben és logikusan, több kérdés alatt is megcáfoltam mindent amit Trump-ról állítottatok, linkekkel, tokkal-vonóval ÉS bizonyítottam Biden piszkos dolgait, kezdve a családja üzelmeitől Kínával (amiből ő 10%-ot kapott Big Guy néven) a NYILVÁNVALÓ demokrata tervig miszerint Harris a valódi elnökjelöltjük aki Sleepy Joe hátán kénytelen felkapaszkodni a Fehér Házba (akit lerasszistázott egy évvel ezelőtt de hát a bársonyszék hívó szavának nem tud ellenállni) mert saját maga csúnyán kikapott a despota és törtető múltjának, köpönyegforgatásának és Tulsi Gabbard-nak köszönhetően aki elkente őt de csúnyán.
https://www.youtube.com/watch?v=Y4fjA0K2EeE
Mint disznók előtt a gyöngy, annyi eredménye volt a válaszaimnak. Az én időm értékesebb annál, most már csak röhögök a hanyatláson és a remek videókon amik születnek. Többek között ezen:
Köszönjétek meg a demens papának a majdnem 500 ft-os benzinárat.
Ugyanis nem kis köze van az olaj-ár emelekedéséhez az idióta rendeleteinek.
Az Amerikai baloldal undoritó ideológiai szekerét tolja.
Azzal kezdte, hogy egy tollvonással megszüntett 50.000 munkahelyet klimavédelemre hivatkozva miközben Indiában-Kínában belélegezhetetlen a levegő, Németország szénerőművekkel állit elő áramot, stb.
15
Ébredj fel, az istened trump már egy bukott senki, csak röhögnek a bohócon.
"Eddig jól végzi a munkáját, több ezer dollárt kaptak az amerikai családok."
Totál kommunista módszer:
Fedezet nélküli ingyenpénz
Bevándorlók szavazatokért
Most meg jönni fog az adóemelés
Valahogy mindenhol ezt csinálja a baloldal. Szórja a pénzt akár hitelből is, majd a következő kormány kinyögi, addigis visszaszedi valahogy adóból vagy ha már nagyon kifogy mások pénzéből akkor még több hitelt vesz föl. Hogyan emel adót? A nagyvállalatoktól és a gazdagoktól fogja elvenni, had vigyék a pénzüket külföldre, Amerika meg had legyen gyarmattá az egyre olcsóbb munkaerővel.
"Bevándorlók szavazatokért"
Nálunk meg határon túli magyarok szavazatokért. Micsoda baloldali módszereket alkalmaz ez a Fidesz...
Nekem se nem istenem Trump se nem rajongója nem vagyok. Ideológiai alapon soha nem tudnék csecsemő meg magzatgyilkosokra, drogliberalizálókra, nemzet - család - keresztény ellenes politikusokra szavazni. Ezt mind képviseli a progressziv baloldal.
Ha neked ugyanazt jelentik azok az emberek akiket erőszakkal szakitottak el a hazájuktól mint a más kultúrából ideköltöztetett idegenek akik dolgozni se hajlandók csak segélyt felvenni meg szaporodni akkor neked ugyanolyan magasztos egy kecsesen ringó fecske mint egy recsegve fingó kecske.
19
Hála égnek nagyon sok ember nem úgy gondolkodik, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!