Biden lépcsőn botorkálása és esledezése nagyjából előrevetíti a leendő politikai karrierjét?
27
Van róla videó.Nem nehéz megtalálni
28
Biden többször is megbotlott.Szerintem olyankor kikapcsolt az agya és csak a rángatozasa miatt haladt felfelé
27
Várom a videókat.
Illetve ha vannak ilyen videók, hogyhogy senki nem jelentette még fel ezért?
33
Keresd meg magadnak,én nem fogok keresgetni neked
35
Szóval csak hazudtál...nem csodálkozom, minden konteós ilyen. Ha bizonyítékot kérsz azt mondják keress magadnak.
36
Nem érdekel mit gondolsz.Hiaba mutatnek bármilyen bizonyítékot azt úgyse fogadnad el.Kulonben is nem nehéz megtalálni.A kulcsszavak már megvannak.Ha ezek alapján nem találod a videót a google-n akkor jó nagy analfabéta lehetsz
38
Tudnék mutatni de reménytelen eseteknek nem mutatok semmit.Minek?Aki meg a Google-t se tudja vagy meri használni mert fél hogy az imádott biden bácsirol alkotott képe összeomlik...bár te szerintem meg akkor is rajonganal érte ha rajonnel hogy pedo a demens bácsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!