Biden lépcsőn botorkálása és esledezése nagyjából előrevetíti a leendő politikai karrierjét?
Figyelt kérdés
Esendőség, öregkor, demencia.2021. márc. 25. 09:54
1/44 anonim válasza:
Pontosan,bár lehet nem is fogják hivatalossá tenni a demenciajat addig amíg nem lesz következő választás
2/44 anonim válasza:
Úgyse ő lesz az elnök. Majd egészségügyi okokra hivatkozva lemondatják és Kamala lesz az elnök. Amúgy is jóformán mindegy melyik bábot rángatják... Nehogy azt hidd hogy Bident bármiben is hagyják önállóan dönteni!
4/44 A kérdező kommentje:
Orbán Viktor fittségét elnézve én két lépcsőfoknál nagyobb lépcsősoron nem is merném elindítani.
2021. márc. 25. 10:00
5/44 anonim válasza:
Teljes mértèkben előrevetíti.
A demokraták már eleve Kamala-val számoltak a választások idején is, Bident csak azért indítottàk, hogy ne legyen annyira nyíltan tálalva.
Arra max. ők sem számoltak, hogy ennyire gyorsan romlik az állapota Bidennek. 1-2 évig biztosan meg akarták tartani, addig tervben lehetett, és csak 3. évben lemondatni, de most új forgatókönyv van, mivel már pár hónapos időtartamra is alig lehet tervezni Bidennel.
Ezért is rejtegetik, nem engedik önállóan megnyilvánulni önállóan.
6/44 anonim válasza:
Joe Biden leesett a lépcsőn mint magdianyus.
7/44 anonim válasza:
Én nem aggódnék, Biden szellemi szintje a liberóknál teljesen átlagos.
9/44 anonim válasza:
Én is botlottam már meg lépcsőzés közben, demens vagyok? :O.
10/44 anonim válasza:
9
Biden hívő,tudom hogy szar érzés de be kell látnia hogy biden az demens! És nem a lépcsőn való botlása miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!