Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Európában mely országok a...

Európában mely országok a legjobban, legkevésbé nacionalisták?

Figyelt kérdés
Melyik országok a legdurvábban (Magyarországon[sajnos] kívül) és mely országok a legkevésbé?

2021. márc. 16. 11:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
96%
#10 Igen. Sajnos kevés öngyűlölőbb nemzet van a világon, mint a magyar.
2021. márc. 16. 20:07
 12/20 anonim ***** válasza:

"Aki Magyarországot a legkevésbé kategóriába sorolja az itt él egyáltalán?"

Magyarországra tényleg nem nagyon jellemző!

2021. márc. 16. 21:40
 13/20 A kérdező kommentje:
Viszont Facebookos politikai posztok alatt mindig bekommentelnek valamit a Jobbikos nethuszárok (nooffense)
2021. márc. 16. 21:48
 14/20 A kérdező kommentje:
Meg a fideszesek is
2021. márc. 16. 21:49
 15/20 anonim ***** válasza:

"Viszont Facebookos politikai posztok alatt mindig bekommentelnek valamit a Jobbikos nethuszárok (nooffense)"

És még mennyi antimagyar, öngyűlölő senkiházi!

Amúgy milyen jobbikos nethuszárokat emlegetsz?

2021. márc. 16. 22:13
 16/20 A kérdező kommentje:

Mondjuk arról hogy valaki leírja hogy külföldön él és dolgozik és aláírják hogy: Te hazaáruló meg ilyenek.

Meg ma láttam egy hirdetést hogy "szeretnél-e az egyesült királyságban dolgozni?" megnéztem a kommentszekciót és a kommentek 99,9%-a abból állt hogy SOHA meg NEM SOHA NEM HAGYNÁM EL A HAZÁM, meg valaki írta hogy igen és egyből be is támadták, hogy TE HAZAÁRULÓ.Szóval erről beszélek

2021. márc. 16. 22:41
 17/20 anonim ***** válasza:
66%

És még mennyi olyan van ahol valaki nem köpködi az országot és egyből odasereglik a sok netpatkány, esetleg a jól megszokott fasisztanácizás is előkerül.

Egyébként akiket emlegettél azok nem jobbikos nethuszárok, már. A mostani jobbikosok pl. a dékával nyalják-falják egymást.

Ettől még Magyarország egyáltalán nem nacionalista. Ha nacionalista államberendezkedést akarsz látni akkor keresgélj a románoknál pl.!

2021. márc. 16. 22:54
 18/20 anonim ***** válasza:
#2 Horvátország nem ortodox de az igaz hogy inkább jobra hajlanak.
2021. máj. 14. 21:58
 19/20 anonim ***** válasza:
Én Horvátországi magyar vagyok, a horvát fasizmus (ustaša) napról napra nagyobb,a városban bárhol található egy-egy horogkereszt vagy U betű ami az usztasákat jelképezi. Szerintem a horvátok mindig is a jobboldalt fogják inkább támogatni.
2021. máj. 14. 22:02
 20/20 anonim ***** válasza:
#7 szó sincs róla hogy Szerbiában kiemelt a fasizmus,ott is nagy antikommunizmus van, de más formában, a szerbek többsége mindig is inkább királypártiak voltak,a fasizmust és a kommunizmust egyformán utálják.
2021. máj. 14. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!