Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A liberálisok miért erőltetik...

A liberálisok miért erőltetik a saját politikájukat a filmgyártásba?

Figyelt kérdés

Innentől már csak az nyerhet oscar díjat amiben van legalább egy bizonyos % kisebbségi, LMBTQ, fekete stb:

[link]

Hol van itt az alkotói szabadság amit folyton számonkérnek?

2021. márc. 11. 10:02
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is nagy marhaság amit csinálnak annak ellenére, hogy leginkább Liberálisnak mondom magam de amit ma annak hívnak az egy beteg ideológia nem liberalizmus
2021. márc. 11. 12:42
 12/31 anonim ***** válasza:
2021. márc. 11. 12:56
 13/31 anonim ***** válasza:
28%
Oscar átadóról van szó, ami mindig arról volt híres, hogy egy specifikus réteg íze szerint mondja meg mi a kendvence. Lehet a múltját átcsodálni. Most "liberálist" tolja, mert mintha nagy esemény lenne mindenkinek. Mentem animét nézni most.
2021. márc. 12. 07:35
 14/31 anonim ***** válasza:
69%

Nincs vele bajom, ha egy filmszereplő színes bőrű vagy az LGBTQ közösség tagja, a baj csak az, hogy az esetek 90%-ban annyit tesznek hozzá a filmhez, hogy elég PC lesz tőle a film, de semmi többet.

Az viszont tényleg szomorú, hogy ha nincs színes bőrű vagy LGBTQ karakter a filmben akkor az oszkárt már elfelejtheti az előtt, hogy leadják a filmet, függetlenül a minőségétől.

Ez persze nem zavarja a baloldalt. Na de film a pozsonyi csatáról... az bezzeg annyira elfogult, hogy az már mindenen túl tesz...

2021. márc. 12. 09:33
 15/31 anonim ***** válasza:
41%

Sem a filmipar, sem az Oscar nem a te szájízed szerint működik. Soha nem fogom felfogni, hogy miért Gipsz Jakab akarja megmondani, hogy az Akadémia miképp működjön? Te adod az Oscar díjat? Nem te adod. Akkor?

Kötelező lenne egy filmnek Oscart adni, ha az, aki\ami adja, nem fogadja el?

2021. márc. 13. 01:41
 16/31 anonim ***** válasza:
58%

Mert a bevétel nem az Oscar díjból lesz, hanem a tömegek érdeklődéséből. Ha tetszik, ha nem, a Gipsz Jakab félék fogják eldönteni, hogy sikeres lesz-e a film, vagy nem. Ha a Jakabok milliószámra mennek a moziba, akkor sikeres. Ha csak betéved a terembe néhány Jakab, akkor kudarc.

Úgyhogy igenis, had akarja már megmondani Gipsz Jakab, hogy ő mit lát szívesen és mit nem, mert rajta múlik a nyereség. A díjak meg ezek a baromságokat csak körítés.

2021. márc. 13. 07:01
 17/31 anonim ***** válasza:
43%

Nem érted, ugye?

Nem kell elmenni a moziba, ha nem tetszik, nem kell megvenni, és egy idő után nem fognak olyan filmet csinálni.

Csak tudod az a baj, hogy a többség nem Gipsz Jakab, és nem csinál ebből ügyet :) Az ilyenek, mint te hangosak a neten, a többséget ellenben nem érdekli az, hogy, ha minden filmben van egy feka jófiú pl.

2021. márc. 13. 11:15
 18/31 anonim ***** válasza:
És egyébként még egyszer elmondom, nem te pénzeled, nem te vállalod a rizikót, hogy bukás lesz-e, vagy nem a film, nem te írtad. A díjhoz meg még annyi közöd sincs. Te itt nem dirigálsz, te itt maximum eldöntheted, hogy az 2000huf-oddal támogatod-e a filmet, vagy nem. Ennyi, semmi másba neked beleszólásod NINCS. És ez így van rendjén. Ha azt akarod legyen, menj és tanuld meg a szakmát
2021. márc. 13. 11:17
 19/31 anonim ***** válasza:

Szerintem te nem érted. Mindenkinek van véleménye, amit leírhat. Te most konkrétan el akarsz hallgattatni egyeseket, mert le merik írni a véleményüket az oscarról vagy a hálivúdi filmekről. Nem csak annyit dönthet el valaki, hogy nem támogat valamit, hanem élesen és hangosan kritizálhatja is. Ennyi.

Ha pedig nem bírod elviselni a kritikát és mindenáron olyat vizionálsz bele, ami nincs benne, akkor menj vissza a twitterre az elvtársaid közé.

2021. márc. 13. 11:43
 20/31 anonim ***** válasza:
50%

Én magam már nagyon régen voltam moziban pont emiatt, mert szinte minden film bűzlik a liberális moslék gennyes fekélyétől.

De én az értelmes emberek közé tartozok. És én már nem vagyok tinédzser. Engem már nem lehet manipulálni a liberális moslékkal.

A tinédzsereket viszont még igen. És az ő agyukat bizony mossák a filmekkel rendesen. Ez itt a probléma. Olyan rétegnek akarják fertőzni az elméjét, akiknek nem fejlődött még ki az immunrendszere ellene. Éppen ezért kellene ezt valahogy a világban kompenzálni.

Legyenek fekete jófiúk a filmekben. Legyenek erkölcsös, erős, okos, makulátlan fekete karakterek. De akkor az iskolában kezdjenek el tanítani olyan TÉNYEKET, hogy a 13% fekete társadalom követi el az erőszakos bűncselekmények 50%-át. Vagy hogy Amerikában egy késelés elkövetője kb 25-ször valószínűbb, hogy fekete.

Tetszik érteni?!

2021. márc. 13. 11:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!