Mi a véleményetek Harry és Meghan botrányos interjújáról?
Nyilván bulvár de régebben sem kellett a királyi családnak messzire mennie pár szaftos dologért..
2018-ban házasodtak össze ennyi nem évtizedeket volt jelen a család életében.
Megvolt a nagy esküvő szakítva a hagyományokkal (nyilván nem a 'színészi' zsebpénzből), hintó miegymás sőt Károly vezette az oltárhoz.
Ezután adok egy könnyes interjút a csöppet sem pártatlan Oprahnak(aki egyébként számomra az egyik legundorítóbb média szereplő). Na álljunk már meg..
Aztán előveszem a rasszizmus kártyát? Mire is fel? Ha ennyire téma lett volna össze sem házasodhattak volna. Arról nem is beszélve hogy a gyerek az egyébként kb csak díszletként funkcionáló trón közelébe sem fog kerülni..
Érdekes az is hogy ha ennyire nagy biracial feminista vagyok akkor miért nem vagyok kibékülve a saját bőrszínemmel és származásommal? Vannak róla régi képek, tipik félvér göndör hajú afro kislány. A nő konkrétan fehér..
A királyi családnak is van elég szennyese, de ez a wannabe mártírkodás és bomlasztás undorító.
Diana-ra sem mondtak csúnyákat, csak aztán nagyon pórul járt
Szerintem röhejes,hogy még a csapból is ez ömlik.
Kit érdekel?
De most komolyan,kit érdekel,hogy ennyire fel kell ezeket fújni?
De hogy válaszoljak is a kérdésre.
Ez a Meghan eleve egy ribi.
Oké,hogy összetört,meg szomorú,meg minden,de könyörgöm,MIÉRT kell ez ország-világnak elújságolni??
Feltűnési viszketegsége van? Mert nagyon úgy látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!