Nyilván legyen véleményed, legnagyobb hatalmú ország, így vagy úgy téged is befolyásol. Egyébként nem örülök, sajnálom, hogy tavaly sem indítottak valami értelmes jelöltet a két nagy pártból.
2021. márc. 8. 19:27
2/30 anonim válasza:
Én nem örülök. Én alapvetően mindig a republikánus jelöltnek szurkolok, kivéve ha túl "puha" azaz nem igazi republikánus.
Biden pedig amúgy is egy karizmatikátlan demens valaki akinek minden a szájába van adva. Nincsenek önálló gondolatai se kB hanem azt mondja amit Kamala meg a demokrata pártelit hallani akar.
De ettől függetlenül te még örülhetsz.
2021. márc. 8. 19:32
3/30 anonim válasza:
Nem örülök.
11 millió illegális bevándorlót akar legalizálni, kvázi ez szavazatvásárlás.
Mióta ő az elnök az USA újra kezdte a háborúzást.
2021. márc. 8. 19:33
4/30 anonim válasza:
Nem értem a hazai baloldalt minek örül Bidennek. Itthon akkora hisztit kivertek a kettős állampolgárság miatt sőt manapság is sokszor van ez felhozva. Amerikában ez az ürge meg ezt sokkal durvábban csinálja azt meg üdvözlik.
2021. márc. 8. 19:38
5/30 anonim válasza:
Trump majd elkergeti hamarosan az agyhalott bident.
2021. márc. 8. 19:41
6/30 anonim válasza:
Nézzük a demokraták felhozatalát:
John Kerry. Egy bárgyú, sótlan szürke eminenciás. Vesztett.
Barack Obama. Egy afroamerikai gyenge kezű vezető. Viszont 2x is nyert.
Hillary Clinton. A férje miatt túlértékelt, de közepes képességű, betegeskedő nő, aki esélyesként is vesztett.
Joe Biden. Egy szenilis aggastyán, aki a latinó bevándorlók és a feketék szavazatai nélkül sehol sem lenne.
Lényegében az elmúlt bő 50 év alatt Jimmy Carter és Bill Clinton kivételével a demokraták nem tudtak épkézláb jelöltet állítani.
2021. márc. 8. 19:51
7/30 anonim válasza:
Harrisnek jobban örültem volna, de Biden sem rossz.
2021. márc. 8. 19:53
8/30 anonim válasza:
Csak az eszetlen hasznos idióták szeretik Bident. Kezdjük ott, hogy milliós nagyságrendben osztogat állampolgárságot illegális bevándorlóknak. A balosoknak ezentúl kuss a neve.
2021. márc. 8. 20:12
9/30 anonim válasza:
Nem,valószínűleg Biden is örül neki,hogy ő lett az elnök.
2021. márc. 8. 20:18
10/30 anonim válasza:
Ha csak te örülnél neki, akkor senki nem szavazott volna rá, ezért nem lenne elnök.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!