Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az elmult ev rendkívül kinos...

Az elmult ev rendkívül kinos esemenyei utan szerintetek van meg ember, akiba Fideszre szavaz?

Figyelt kérdés

-Bukott jarvanypolitika

-Korrupciobol top 3 Europan belul

-Borkaizas

-Kereszteny ertekek hirdetese, mikozben Brüsszelben meleg orgiaznak

-Balaton eladasa

Stb.

Mekkora IQ kell, hogy ezek utan barki is a Fidesz naci partra szavazzon?

2021. márc. 7. 21:50
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
20: ezt mondom én is. Egy intelligens embert taszít ez az átlátszó, primitív átverés, nem akar azonosulni vele.
2021. márc. 8. 07:54
 22/28 anonim ***** válasza:
62%

Persze hogy lesz, meglepne ha nem nyernének 2022-ben. Kire szavazzon az átlag ellenzéki polgár? Fekete-Győr Andris hiába volt szimpatikus az elején, kezdi elveszíteni a kapcsolatot a valósâggal és inkább beszáll a ki tud nagyobbat mondani versenybe. Gyurcsány hiába egy okos ember szerintem, az ismert múltbeli dolgok miatt csak árt az ellenzéknek, a felesége rajta keresztül szintén. A Jobbikban Jakab Péter nagyon tökösnek látszik a beszédeivel, de egy kicsit több kellene egy évvel a választások előtt mint hogy megkérdezi Viktort hogy mennyit lopott tegnapelőtt. Karácsony Gergőt kár lenne odadobni most egy vereségnek, elèg baja van Pesten, a miniszterelnökség szerintem nagy falat lenne még neki (igazából mindegyiküknek). Vannak a Mi Hazánkos szalonnácik, de az európai embernek elég nehezen tolerálható, mondjuk nekik legalább határozott elképzelésük van. Nem is jut hirtelen eszembe más alternatíva.

Vegyük észre, hogy az ellenzék most már 11 év alatt nem volt képes kinevelni egy megfelelően karakteres embert akit oda lehetne állítani egy választási kampány élére (bár én remélem hogy Karácsony rámcáfol). Mindezt úgy hogy ennél könnyebb dolga nem mostanában lesz az ellenzéknek mert minden rosszért csont nélkül lehetett Viktort okolni.

TLDR: pesszimista vagyok és szerintem Viktor simán nyer, talán a kétharmad lehet veszélyben

2021. márc. 8. 08:19
 23/28 anonim ***** válasza:
45%

Igen, pl én is, meg rengeteg ismerősöm, kollégám, a szűkebb és tágabb családi kör is.

Sőt, minél többször kérdezitek, annál inkább 🧡

2021. márc. 8. 08:30
 24/28 anonim ***** válasza:
54%
23: a fideszesek általában mindig azt állítják a valóságtól függetlenül, hogy minden ismerősük a fideszre szavaz, másoktól meg inkább azt hallani, hogy egyetlen fideszes ismerősük sincs
2021. márc. 8. 09:12
 25/28 A kérdező kommentje:

Ugyanez: aki fideszes volt (valoban kereszteny, nem olyan alkereszteny, mint a Fidesz) az azert egy idő utan megtert, es bar nem támogatja az ellenzeket sem, nem ert egyet a Fidesz uszításra, es gyuloletre alapozo politikajaval.

22: egyetertek. Sajnos vagy nem sajnos 11 ev keves volt ide, hogy a kormanypart kritizalasan felul ertelmes alternatívaval alljon elo az ellenzek. 2018-ban is siman megnyertek volna a valasztast, ha kicsit nagyobb ax osszefogas es sokkal "down to earth" a programjuk.

Es akkor van az a par szazaleknyi kisebbseg, akinek barmit mondasz, baromira nme fogja oket erdekelni, egy parhuzamos valosagban elnek, ervelni semmi mellett nem tudnak, csak azt a propaganda szoveget hajtogatjak, amit partunk es kormanyunk a fejukbe ver.

2021. márc. 8. 10:32
 26/28 anonim ***** válasza:
Mekkora IQ kell hogy az ékezeteket is használd.
2021. márc. 8. 13:44
 27/28 A kérdező kommentje:
26:azt a mindenit. Gondolom nem talaltal semmi mas kivetnivalot, de valamibe bele kellett kotnod, mert amugy telorol irok, es nincs idom kikeresni az ekezetes betuket. Jar a keksz.
2021. márc. 8. 14:24
 28/28 anonim ***** válasza:

Rettentő ostoba az az ember aki a másikra tud csak mutogatni. Ha van egy réteg amely általánosan egy oldalra szavaz és az a réteg két millióra tehető egy 9 milliós országban akkor nem azt kéne elemezni hogy miként lehet megszólítani azt a 2 millió embert? Ha csak a negyedét is sikerül megszólítanod az már 500 ezer ember ennyi elég ahhoz hogy a fidesz nem hogy kétharmadot de kormányt se tudjon alakítani egyedül.

Erre mit csinálsz szidod köpdösöd azt a két milliót így persze hogy csinálhat a fidesz bármit senki sem megy olyan oldalra már csak büszkeségből sem aki szemen köpi őt. Ahogy te sem azok társaságát keresed amelyek bántanak.

2021. márc. 8. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!