Szerintetek van esély arra, hogy a Nyugat (EU) elessen?
Nagyjából semmi.
Nem tudom hogy lehet erről politikailag függetlenül beszélni, mikor ez a vízió, egy ilyen kormánypárti propagandista lázálom.
"Szerintetek van esély arra, hogy a Nyugat (EU) elessen?"
Esély van, persze, csak nem valószínű, tekintettel arra, hogy az egyik leggazdagabb, legnagyobb hatalmú régióról beszélünk.
"Sok mondás tartja, hogy a következő 100 év Magyarországé lesz"
Ezt senki sem mondja rajtad és Orbánékon kívül.
"Sok mondás tartja, hogy a következő 100 év Magyarországé lesz"
Szerintem Észak-Koreában is ugyan ilyen felütésekkel hülyítik a szerencsétlen nyomorgatott népet.
A Nyugat minden bizonnyal elesik, ha megnézzük, hogy milyen folyamatok mennek a világban, akkor azt látjuk, hogy a Nyugat versenyképessége egyre csökken, egyre nagyobbak a feszültségek, iszlamizáció, terror, lázongások, polgárháborús hangulat stb. Egyszer mindennek vége.
Viszont ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy a következő 100 év Magyarországé lesz. Ha csak azt nézzük, hogy milyen közel vagyunk a Nyugathoz, elveszítenénk a piacaink nagy részét, közel lennénk a tűzhöz stb. Aztán Magyarország kb. a legutáltabb ország, míg a magyar a leggyűlöltebb nép a világon, különösen a szomszédaink által. Meg aztán ott vannak a cigányok, Románia kb. Cigányia.
A gazdaság összeomlása miatt mindenkinek szar lesz, persze a "legerősebb" cím nem a Nyugatot fogja megilletni. Viszont Lengyelország jól jöhet ki az egészből, meg Oroszország is és Kína is.
A következő 100 év alatt gondolok erre is: “Önök most megásták Magyarország sírját, de Magyarország ott lesz a temetésén mindazon országoknak, amelyek most itt megásták Magyarország sírját.”
Remélem tudjátok hogy kitől idéztem :)
Amúgy köszönöm az eddigi válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!