Mennyire lehetséges egy ilyen jövő?
Figyelt kérdés
Szerintem hamarosan Kína, Oroszország, Mongólia, Észak-Korea, Vietnám és Kuba egyesül és létrehozzák a Kommunista Birodalmat (innentől KB-nak rövidítem)! Nos a KB megtámadja és elfoglalja Dél-Koreát és Japánt! Ezért az USA háborút indít az Antanttal és az Enszszel az oldalán! Kitör a 3. világháború! Ezt a KB nyeri és az egész föld kommunista lesz! Ezt követően Vörös Bolygónak fogják becézni a Földet, emiatt egy világkonferencián átnevezik a Földet Marsnak! Vége!2021. márc. 2. 17:32
1/10 anonim válasza:
Aztán pálinkázva szereljük a wartburgot,meg ordít a zene.
2/10 anonim válasza:
Ok Moriczka, a bilibol szed ki a kezed, belecsuszott mikozben aludtal.
A komcsik nem fognak nyerni...
3/10 anonim válasza:
Ezt nem a humor kategóriába szántad?
4/10 anonim válasza:
Sokkal esélyesebb, hogy a mostani Kommunista Birodalom (Európai Unió + Észak-Amerika) támadja meg Oroszországot és/vagy Kínát.
5/10 anonim válasza:
Semennyire ráadásul borzalmas is lenne. Soha többet kommunizmust mondom ezt úgy hogy nem is éltem benne.
6/10 anonim válasza:
A kommunisták hosszútávon sosem tudnak nyerni, így esélytelen. :)
7/10 anonim válasza:
Látjátok, gyerekek, ezért nem szabad gyógyszerre inni.
8/10 anonim válasza:
Orbán is azt csinálja mint putyin,szóval....
Haladunk affelé....
Csak itt még nem kezdtek el novicsokkozni....
9/10 anonim válasza:
Lehet ilyen tömörülés, még Brazília és sok más ország is része lehet, meg akár India is vaccilálhat, tudja hogy jenkiktől sok jóra nem számíthat
Háború azért nem biztos hogy lesz
10/10 anonim válasza:
A probléma ott kezdődik, hogy ma már Kína sem kommunista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!