Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mégis el lett csalva az...

Mégis el lett csalva az elnökválasztás? A baloldali(!) Time magazin ezt írja. Ez lenne a "demokrácia"? Miért nem beszél erről senki?

Figyelt kérdés

[link]

Persze nem a "csalás" szót használva. Leírják hogyan működtek együtt a tech-óriások a politikai elittel a jelöltekkel kapcsolatos információáramlás szabályozására (megmagyarázza miért tiltották le a NYPost cikkét Hunter Biden-ről) és hogyan lettek helyi választási és szavazatszámlálási törvények és jogszabályok átírva specifikusan a 2020-as választás kedvéért. A levelezős szavazást is azért erőltették hogy Biden nyerjen. Rengeteg szavazatszámlálót tudhattak a soraikban. Több 100 millió dollár adományt gyűjtöttek amit aztán a választási eredményt megtámadó keresetek ellen történő védekezésre költöttek.

De. Szerintük a választás nem elcsalva lett hanem "megerősítve". Mindaz amit írnak kimeríti a demokratikus választási folyamatba való beavatkozás fogalmát (szó szerint azt írják hogy összeesküvés történt), de hátborzongató módon ők erre mondják azt hogy "megvédték" a demokráciát. És ezt megmagyarázzák azzal hogy "a demokrácia nem működik magától".

Szerintem egy elvakult ember csinál ilyesmit és aztán még elhiszi hogy helyesen cselekedett. Ez még a krumpliosztásnál is körmönfontabb mutatvány.

De ha 2020-ban ezt véghezvitték akkor mi állítja meg majd őket 2024-ben??

2021. febr. 24. 20:04
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
Igen el lett. Mint nalunk 2018-ban.
2021. febr. 28. 11:37
 42/44 anonim ***** válasza:
100%

"Trump egy bugris. Most már bukott bugris. "

az a baj, hogy a mainstream media négy éven keresztül mást se csinált csak köpködte Trump-ot és elhordta mindenféle szemétnek, és a kommentedből úgy tűnik nagyon jó munkát végeztek, mert abszolút bedőltél a ferdítésüknek

de ne érezd emiatt rosszul magad, én is bedőltem neki, ráadásul úgy hogy én itt élek, három évig köpködtem a Trumpot úgy, hogy közben fogalmam sem volt a politikájáról, csak a média írta, hogy utálni kell, hát utáltam én is

aztán egy jó ismerős rávilágított, hogy a munkanéküliség csökkent, nem indult új háború, nagyon sok katonát hazahívtak, Közel-Keleten béketárgyalások, határfalnak köszönhetően kevesebb migráns, stb. szóval a számok mind azt bizonyították, hogy Trump elnöksége alatt nekünk nagyon jó életünk volt.. és tényleg... és most hogy ez a bolond vénember ül a székben, nemcsak én, de a fanatikus demokrata ismerőseim is szájtátva és hajtépve nézik az eseményeket, hogy ilyen nincs :O

El lett csalva a választás, erre tömérdek bizonyíték van, de egyik bíró sem volt hajlandó tárgyalni az ügyet. Nem azért mert a bizonyítékok átvizsgálása után úgy ítélte, hogy azok hazugságok, hanem egy jogi-technikai dolog miatt (nemtom magyarul minek fordítják - based on merit), egyszerűen bele SEM olvastak a papirokba. Próbálták az állami bíróságokat, majd a federal superior bíróságot de mind visszadobta. Most a katonaság kezdte vizsgálni az ügyet. A katonaság nem Trump mellett van, ők az Alkotmányt védik. Ha az ő vizsgálódásuk bebizonyítja, hogy tényleg csalás volt, akkor katonai 'tribunal'-t fogunk látni és ők eltávolítanak mindenkit, aki benne volt a csalásban. Amúgy rengeteg halott ember szavazott, illegális bevándorlók, egy üres telek címére több mint 2ezer ember volt bejelentve, továbbá a szavazó gépek is rá voltak kötve a netre.

Még véletlenül se higyjetek nekem, inkább nézzétek meg az Absolut Proof cimű videót, bár két órás és angolul van, de utána kitisztul minden.

2021. márc. 12. 22:48
 43/44 anonim ***** válasza:
22%

Ennyire hülye jogász csapata volt a bukott hisztis szöszinek? Még egy nyomorult beadványt sem tudnak megfogalmazni?

És ennyire hülye volt a Trump adminisztráció, hogy egy választás lebonyolítására is képtelenek? És szerinted, meg a széles látókörű ismerősöd szerint egy ilyen vircsaftra rá lehet bízni egy országot?

És nézzek konteós videókat? Nézzen a faxom. Majd ha röhögni akarok.

Egy degenerált társadalom a tiétek.

Mondjuk ez már akkor kiderült, amikor Orson Welles rádiójátéka miatt pánik tört ki, hogy támadnak a marslakók.

2021. márc. 13. 10:05
 44/44 anonim ***** válasza:
55%

43-as, nehezen megy az olvasás? Nem azt mondtam, h sz.rul volt megfogalmazva a beadvány, hanem azt, hogy a bíróság el sem olvasta az ügyet. Mit nem értesz ezen?

Nyugodtan írd meg, hogy nem értesz angolul és azért nem nézed meg a videót, nem szégyen az.

Egy degenerált társadalom a tiétek. - haha, bagoly mondja :D

Mondjuk ez már akkor kiderült, amikor Orson Welles rádiójátéka miatt pánik tört ki, hogy támadnak a marslakók. - Mo. lakosságának 95%a 1 éve pánikban van, csak a ti hírhordozótokat MüllerCilinek hívják.

2021. márc. 14. 00:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!