Az oroszoknál bármilyen állatot tarthatsz?
Figyelt kérdés
Most láttam youtube-on, hogy pumát, meg hiúzt tartanak otthon az oroszok, és játszanak velük. Ezt hogy?2021. febr. 20. 20:36
1/8 anonim válasza:
Szabadabb ország, a polgároknak több joga van, mint Magyarországon.
2/8 anonim válasza:
Több joga van? Remélem ezt te sem gondolod komolyan. :D Oroszország pont az a hely, ahol semmi joga nincs az embernek.
3/8 anonim válasza:
Ja igen xd máris tarthatsz zsiráfot a nappaliban, vagy a konyhában majmokat, és fekete özvegy pókot az ágyad mellett üvegben xd szerintem ezek nem házi állatok, nekik nem ez a szerepe, az orosz emberek általában akkor nagyon buta emberek. Kétlem hogy hiuzt tart a vodkás üvege mellett. Egyébként meg gondolkodjunk kicsit már. Aki nem házi állatot nevel, az felelőtlen állat tartó és 100 ezer től 1 millió forintig terjedhet. Max az északi sarkon ha befogsz egy jeges medvét felőlem ott azt csinálsz vele amit akarsz mert az nem az emberi civilizáció része. Ennyi.
4/8 anonim válasza:
Ja. Nincsenek az oroszoknak jogaik :D
De azért tarthatnak pumát és hiúzt házi kedvencként.
Bezzeg Magyarországon, ahol annyi jogod van :D Aha... Jogod van kussolni :D
5/8 A kérdező kommentje:
2021. febr. 20. 20:44
6/8 A kérdező kommentje:
Egy egész youtube csatorna van erre, ahol bemutatják a puma életét egy házaspárral (vagy csak élettársi, nem tudom, de mindegy is).
2021. febr. 20. 20:46
7/8 anonim válasza:
#1 😂
“Szabadabb ország, a polgároknak több joga van, mint Magyarországon.“
Ja, nézheted a Russia 1-et vagy a Russia Today-t, Ntv-t...
Hol van egy CNN, vagy legalább egy ellenzéki ami felébreszti őket...
De ha neked az tetszik, mehetsz de nehogy úgy járj mint Navalny, ha felemeled a hangod..
8/8 anonim válasza:
Elvileg itthon is szerezhetsz engedélyt hogy ilyesmit tarthass otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!