Szerintetek melyik a legtúlértékeltebb országvezető?
Figyelt kérdés
Szerintem Angela Merkel és Kim Dzsong Un2021. febr. 18. 19:43
11/13 anonim válasza:
9-es vagyok, utolsó semmi értelme nincs annak amit írtál. Talán előbb tanulj meg Te magyarul, mielőtt itt osztod az észt.
12/13 anonim válasza:
Mert én mikor ítéltem el Macron-t kizárólag a neve alapján? Leírtam a teljes nevét, majd azt, hogy engem a neve IS taszít. Ebből mégis hogy jön az, hogy én a francia elnököt (kizárólag) a neve alapján ítélem meg? Takarodj már!
13/13 anonim válasza:
Kedves utolsó, ezt írtad:
,, Még a neve is taszító"
Ennyi, nem írtad le hogy mi a problémád vele, nem azt írtad hogy az egyéb hibái miatt nem szereted, te felhoztad negatívumként a három közül az egyik dolgot amiről viszont rohadtul nem ő tehet, ráadásul érvként sem fogadható el ellene, és amikor erre (csak ennyire amit te ide leírtál!) én reagálok, te letámadsz engem hogy miért nem értem meg az álláspontodat az egymondatos, szarul megfogalmazott véleményedből! Taps, taps!!! Ez aztàn nem semmi teljesítmény!! Meg sem merem tippelni a korodat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!