Gondoltátok volna,hogy a világ egyik legdemokratikusabb országában az Egyesült Államokban a demokratikus alapelvekkel ennyire szembe fognak menni (ráadásul pont a "dekomokraták") ?
Kérdezem ezt úgy,hogy inkább demokrata párti vagyok !
De ez már azért több mint sok.
" a demokraták támogatói kíméletlenül le akarnak számolni a republikánus elnök szövetségeseivel.Továbbá nem szabad nekik munkát adni, mert amelyik vállalat ezt megteszi, azt a Forbes le fogja nyomozni, és úgy fogja vélni, hogy azok is hazudnak, csak úgy, mint az alkalmazott emberek."
2.-3. Nem csak a magyar nemzetben volt,(több forrásban is) ,nem fogom miattatok kikeresni. Ha nem a kérdésre válaszalosz,nem kötelező betrollkodni.
Ha érdekel( de nem hiszem) keress utánna magad.
7. Itt nem a cikk a lényeg; rentgeteg helyről hallottam, konkrétan usaban élő ismerős mindta,hogy náluk elköltöznek(menekülnek) a republikánusok,ill.kirugdossák Őket az állásaikból.
Mondom Én demokrata vagyok,de ez nem az
"7. Itt nem a cikk a lényeg; rentgeteg helyről hallottam, konkrétan usaban élő ismerős mindta,hogy náluk elköltöznek(menekülnek) a republikánusok,ill.kirugdossák Őket az állásaikból."
Én is hallottam saját ismerőseimtől hülyeségeket, még olyan dolgokban is, amikről nem tudták, hogy én viszont tudom az igazságot. Lelked rajta mennyire hiszel nekik és hogy ezt mennyire akarod általánosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!