Komolyan ez volna az USA elnöke? Ennél jobbat nem sikerült találni? (angol tudás szükséges)
Mikor végig néztem csak nevettem nagyokat, de utána elgondolkodtam rajta, hogy ennek az embernek a kezébe adták a nukleáris indító kodokat. Trump egy pojáca volt, de legalább ki tudott nyögni egy értelmes mondatot, ha akart. Teljes beszédeket nyomott le egyetlen nyelvbotlás nélkül. Ez a csávó meg a saját feleségét/testvérét nem ismeri meg, totál összefüggéstelenül beszél, félúton elfelejti miről magyaráz és te ljesen alkalmatlannak tűnik bármilyen komolyabb tanácskozásra. WTF?
Biden dadogós, nyilván több a beszédhibája, mint egy átlagembernek. Össze lehet vágni egy videót, ahol perceken át egymás után jönnek a nyelvbotlások? Na bumm, vajon miért ér Cristiano Ronaldo dollármilliókat, amikor annyira falábú, hogy ilyeneket csinál: https://www.youtube.com/watch?v=LJ_dAXflfrI ? (Ha szerinted Messi a jobb, akkor az ő falábúságát bizonyító montázs: https://www.youtube.com/watch?v=GB2MIIK7TbA .)
Ha szerinted Trump bármivel is értelmesebb, nézd meg az első elnökjelölti vitájukat. Konkrétan azt nem volt képes megérteni, hogy amikor a másik beszél, akkor közben nem üvöltözhet. Annyira sötét, hogy a második vitára új szabályt hoztak a szervezők: kikapcsolták a mikrofonját annak, aki nem volt éppen soron.
Biden azt a szintet simán hozta, hogy megértette a vita szabályait.
"Trump egy pojáca volt, de legalább ki tudott nyögni egy értelmes mondatot, ha akart."
Bwahaha, ez jó volt. :D Azt hittem komoly a kérdés.
És mindezt csak egyetlen beszédben. Bidentől nem tudsz mutatni hasonlót se. A csávó konkrétan NEM BESZÉL ANGOLUL. Egy pár éve tanuló külföldi szintjén beszéli a saját anyanyelvét.
"a ténynek a valószínűsége, hogy Biden egészség szempontjából alkalmatlan arra a munkakörre, hogy a világ legfejlettebb országának legyen a legmagasabb rangú tisztségviselője és a legmodernebb / legütőképesebb hadseregének (beleértve a nukleáris arzenált is) főparancsnoka"
Teljesen egyértelmű, hogy alkalmatlan, ezen nincs mit vitázni. A mögötte álló emberek kezében van az igazi hstalom, tetszik vagy sem, nyugodtan le lehet pontozni.
Trumpnál még egy csimpánz is jobb lenne. Ő volt az, aki szerint a COVID ellen fertőtlenítőt kell inni. Aki szerint atombombával kell hurrikánt oszlatni. Naponta tett vállalhatatlan, értelmetlen kijelentéseket. És ott volt ugye a "covfefe" is...
Szóval le lehet Bidenről kattanni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!