Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A japán nemzet emlékezetében...

A japán nemzet emlékezetében mennyire él még és mennyire meghatározó Hirosima és Nagaszaki lebombázása? És ennek fényében az amerikai nemzet és az amerikai kapcsolatok?

Figyelt kérdés

2021. febr. 9. 17:11
 1/5 anonim ***** válasza:
65%

Él.

Amerikaiakat csak azért viselik el, mert félnek Kínától.

2021. febr. 9. 17:15
 2/5 anonim ***** válasza:
30%
Annyira él mint a másik oldalon Pearl Harbor lebombázása.
2021. febr. 9. 17:25
 3/5 anonim ***** válasza:
86%
annyira él, mint nálunk Trianon
2021. febr. 9. 17:34
 4/5 anonim ***** válasza:
88%
Azért Pearl harbort Hirosimával egy lapon emlegetni elég erős. Hirosima demilitarizált övezet volt. Pearl harbor meg nagyon nem.
2021. febr. 9. 18:07
 5/5 anonim ***** válasza:
91%

Olyan szinten mint nekünk Trianon. Az amerikaiakat is utálják, bár néhány dolgot átvettek tőlük, alapvetően miattuk nézik le a nyugatiakat. Amig Kína erős addig hagyják őket, de amúgy utálják őket.

Voltam Japánban, mikor mentem ki Tokyóbol vidékre, az első ember akivel elkezdtem beszélgetni, megkérdezte hogy, ugye nem vagyok Amerikai? Szerintem ez sokat elmond.

2021. febr. 9. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!