Oroszországban ilyen egy "rendfenntartó"?
Ma este tüntetés kezdődött Moszkvában, miután Navalnij-t börtönre ítélték. Elég megdöbbentő az élő közvetítéseket, meg a videókat, képeket nézni, amik most Moszkvában készülnek. Ilyen pl ez a videó is, ahol szinte gyerekeket vernek ezek a nagy böhöm, elvileg terrorellenes akciókra kiképzett OMON egységek. Inkább valódi veszélyben mutassák meg, hogy mit tudnak, ne az ártatlan embereken viselkedjenek úgy, mint az állatok. Ezek szerintem nem rendfenntartó módjára viselkednek. Ilyet nem tehet egy valóban rendőrnek kiképzett személy. Ezek az "emberek" csak Putyint szolgálják.
Itt meg egy elmebeteg éppen egy újságírót üt le:
Nem csak ma tüntettek. Vasárnap is óriási botrány volt több orosz nagyvárosban.
Az orosz rendvédelmi szervek nem a finomkodásukról híresek. Az emberek (akik kimennek az utcára) meg nem a beszariságukról.
Hát oroszok, na.....
Jó volna, ha itt is bukna ez a rezsim, mert sajnos Oroszország felé hajlunk nagyon már.
Igen, néztem is, hogy ők kimernek állni magukért, meg két hete is rengeteg városban voltak tüntetések.
Tudod az a baj, hogy neki az oroszok az egyik példaképe, és ez elég veszélyes.
Üssetek ha rosszul emléxem!
de nem a szemkilövető és nyugdíjasokat megverető Gyurcsány tündöklése idejében láttunk hasonló képsorokat?
Vagy 2006ban is a mcskosOrbán volt hatalmon? Hézagos a memóriám? Vagy a tiétek netán?
" Ilyen pl ez a videó is, ahol szinte gyerekeket vernek ezek a nagy böhöm, elvileg terrorellenes akciókra kiképzett OMON egységek."
Sajnos minden rendszer tud ilyen vadállatokat találni, akik az aggressziójukat ezzel élik ki.
Mellélőttél, mert nekem Gyurcsány egy szinten van Orbánnal. Tény, hogy 2006-ban sok ártatlan járókelő is kapott gumibot ütéseket, ami nagyon elítélendő.
Inkább vernék össze saját magukat az ilyen barbárok.
Akkor még Gyurcsány is Putyinnal haverkodott, de azóta már két láb jó, négy láb rossz. És a birkák is bégetik.
Nincs abban semmi! Így megy ez a komcsiknál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!