Több újságcikkben is írják hogy már több haláleset van a koronavírus beadása után?Ezt miért akarják eltitkolni, tudósok nevetségesség tenni a híradóban, vagy be sem mondják az esti hírekben?
Persze mindig megállapítják hogy nem attól volt.
Kb 10 ilyen cikket találtam , nem akartam mindegyiket bemásolni.
Angliában is volt egy 42 éves nő, másnap meghalt csak úgy váratlanul, miután beoltották, pedig előtte semmi baja nem volt.Családja nem érti mi történt.
A súlyos mellékhatásokat is nevetségessé akarják tenni, mintha nem is létezne az oltás után.
Miért teszik ezt?
Politikai nyomásra csinálja a média hogy nem beszélnek róla, vagy elferdítik ami történt?
Milyen rémhír?
Nincs semmi mellékhatása?
Volt aki videóblogot csinált miket tapasztalt az oltás után.
Velük mi van?
Milyen 3ról beszélsz?
elolvastad a cikkeket?
Norvégoknál 33 ezer embert oltottak be, eddig 23 ember halt meg utána.
Svédeknél is kiszivárgott egy ilyen adat.Nincs kedvem keresgélni van már egy csomó cikk erről.
1,3,7
válaszíró
Ti a pártszékházból írtok?
nem gondoltam volna hogy tényleg létezik a narancsosok trollserege, de ezek szerint igaz.
Hogy minden kérdésnél ami sérti őket, beírnak ilyen választ.
Szerintem sok embert érdekelne ez, lehet van aki többet tud róla mint a cikkírók, ezért kérdeztem.
Vagy olvasott más oldalon is hasonlókat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!