Megérdemelte volna e az elnöki kegyelmet Edward Snowden és Julian Assange?
Figyelt kérdés
Sokan reménykedtek benne odaát hogy majd most megkapják, de nem így lett.2021. jan. 23. 11:27
21/26 anonim válasza:
#20 nem értem. Én még a gyakornoki munkámat sem hozhattam nyilvánosságra, mert a szerződésben ki volt kötve. Biztos a világ legnagyobb titkosszolgálatának nincs ilyen protokollja és az összes alkalmazottja illetve partnere azt csinál, amit akar. De ezekszerint te jobban tudod, úgyhogy kíváncsi vagyok, hogy erről milyen információd van.
22/26 Alex Fly válasza:
@21: mit nem értesz azon, hogy az az információ, ami myilvánosságra került, hivatalosan nem is létezhet?
Márpedig titkosítani csak létező információkat lehet...
23/26 anonim válasza:
#22 Nem értem. És azért nem értem, mert nálam úgy működött, hogy aláírattak egy szerződést, hogy a program keretében minden üzleti titoknak minősül és minden ezzel kapcsolatos dolog felfedése jogi következményeket von maga után. Abban az esetben meg nyilván államtitkokról van szó. Annak a megsértése önmagában bűncselekmény, teljesen függetlenül attól, hogy az adott információ mennyire releváns.
24/26 Alex Fly válasza:
@23: mit nem értesz? Azok az "államtitkok" hivatalosan nem léteznek, hányszor kell még elmondanom? Így nyilván semmiféle olyan titoktartási szerződés nem vonatkozik ezekre, amelyet aláíratnak az emberrel.
25/26 anonim válasza:
Ez minden államtitokról el lehet mondani, hogy "hivatalosan" nem létezik.
26/26 anonim válasza:
Az ausztrál állampolgár, aki elárulja az USA-t…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!