Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Megérdemelte volna e az...

Megérdemelte volna e az elnöki kegyelmet Edward Snowden és Julian Assange?

Figyelt kérdés
Sokan reménykedtek benne odaát hogy majd most megkapják, de nem így lett.

2021. jan. 23. 11:27
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
27%
#20 nem értem. Én még a gyakornoki munkámat sem hozhattam nyilvánosságra, mert a szerződésben ki volt kötve. Biztos a világ legnagyobb titkosszolgálatának nincs ilyen protokollja és az összes alkalmazottja illetve partnere azt csinál, amit akar. De ezekszerint te jobban tudod, úgyhogy kíváncsi vagyok, hogy erről milyen információd van.
2021. jan. 24. 17:06
 22/26 Alex Fly ***** válasza:
100%

@21: mit nem értesz azon, hogy az az információ, ami myilvánosságra került, hivatalosan nem is létezhet?

Márpedig titkosítani csak létező információkat lehet...

2021. jan. 24. 18:33
 23/26 anonim ***** válasza:
27%
#22 Nem értem. És azért nem értem, mert nálam úgy működött, hogy aláírattak egy szerződést, hogy a program keretében minden üzleti titoknak minősül és minden ezzel kapcsolatos dolog felfedése jogi következményeket von maga után. Abban az esetben meg nyilván államtitkokról van szó. Annak a megsértése önmagában bűncselekmény, teljesen függetlenül attól, hogy az adott információ mennyire releváns.
2021. jan. 24. 18:58
 24/26 Alex Fly ***** válasza:
100%
@23: mit nem értesz? Azok az "államtitkok" hivatalosan nem léteznek, hányszor kell még elmondanom? Így nyilván semmiféle olyan titoktartási szerződés nem vonatkozik ezekre, amelyet aláíratnak az emberrel.
2021. jan. 24. 20:22
 25/26 anonim ***** válasza:
72%
Ez minden államtitokról el lehet mondani, hogy "hivatalosan" nem létezik.
2021. jan. 24. 21:36
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Az ausztrál állampolgár, aki elárulja az USA-t…
2022. jún. 17. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!